SON DAKİKA
Hava Durumu

ÖZEL SANAYİ SİTESİ’NDE 27 İŞYERİ İHALEYE ÇIKIYOR

Ordu’nun Fatsa İlçesi’nde Özel Sanayi Sitesi’nde yapımı tamamlanan 3’üncü Etap 27 yeni iş yerinin ihaleye çıkıyor.

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2024 12:57
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2024 12:57
Kaynak: Haber Merkezi
ÖZEL SANAYİ SİTESİ’NDE 27 İŞYERİ İHALEYE ÇIKIYOR

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar yaptığı paylaşımda: “Sadece Fatsa'ya değil aynı zamanda çevre il ve ilçelere hizmet eden bir konumda bulunan Fatsa Özel Sanayi Sitesi 3. Etap Sanayi Dükkanlarımız esnaflarımıza, vatandaşlarımıza ve şehrimize hayırlı olsun.” dedi.

Başkan Kibar konuyla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda: “Fatsa Özel Sanayi Sitemiz bölge ekonomisine katkı sağlayan önemli bir ticaret merkezi olarak büyümeye devam ediyor. Özel Sanayi Sitemizde esnaflarımızın talebi üzerine gerçekleştirdiğimiz 1. Etapta 34 adet, 2. Etapta 38 yeni iş yerinin yapımını tamamlayarak esnaflarımıza teslim etmiştik. Şimdi yapımını tamamladığımız 3. Etap 27 adet yeni iş yerimiz ihaleye çıkıyor.” dedi.

“ÇEVRE İLLEREDE HİZMET EDECEK”

29-30 Nisan, 2-3 Mayıs 2024’te saat 14.00’da iş yerlerinin ihalesinin yapılacağını ifade eden Başkan Kibar: “Sadece Fatsa'ya değil aynı zamanda çevre il ve ilçelere hizmet eden bir konumda bulunan Fatsa Özel Sanayi Sitesi 3. Etap Sanayi Dükkanlarımız esnaflarımıza, vatandaşlarımıza ve şehrimize hayırlı olsun.” açıklamasında bulundu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.