SON DAKİKA
Hava Durumu

ÖZER: “HEP BİRLİKTE ORDU İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

AK Parti Ordu Milletvekili ve TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Mahmut Özer, yeniden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Dr. Mehmet Hilmi Güler ve AK Parti Ordu İl Başkanı Selman Altaş ve Teşkilat üyelerini ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2024 12:46
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2024 12:46
Kaynak: Haber Merkezi
ÖZER: “HEP BİRLİKTE ORDU İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Milletvekili Özer, ziyarette Başkan Güler’e yeni dönemde başarılar dileyerek: “Hep birlikte Ordu için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

31 Mart 2024 yerel seçimleri ardından Ordu’da belediye başkanları görevlerine başladı. AK Parti Ordu Milletvekili ve TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Mahmut Özer, Özer, seçimlerde gösterdikleri çaba ve yoğun mesai medeniyle AK Parti Ordu İl Başkanı Selman Altaş ve Teşkilat üyelerine teşekkür etti. Özer Ak Parti Ordu İl Başkanlığı ziyareti ardından yeniden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Dr. Mehmet Hilmi Güler’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

ÖZER’DEN BİRLİKTELİK VURGUSU

Ordu Milletvekili seçildiği günden bugüne birçok yatırımın Ordu’ya gelmesini sağlayan Milletvekili Özer ziyaretinde yine birliktelik vurgusu yaparak, Ordu için çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Özer paylaşımında: “Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet  Hilmi Güler’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Yeniden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilen Başkanımıza yeni dönemde başarılar diliyorum. Hep birlikte Ordu için çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.