SON DAKİKA
Hava Durumu

RAKİP ADAYLAR AYNI KAREDE BULUŞTU

Cumhuriyet Halk Partisi Altınordu Belediye Başkan Adayı Ulaş Tepe ve İYİ Parti Altınordu Belediye Başkan Adayı Çağatay Deniz seçim çalışmaları esnasında sahada karşılaştı.

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2024 11:54
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2024 11:54
Kaynak: Haber Merkezi
RAKİP ADAYLAR AYNI KAREDE BULUŞTU

Rakibine başarı dileğinde bulunan Tepe: “İlk günden bu yana hiçbir rakibimiz hakkında en ufak bir olumsuz hitabımız olmadı. Biz bu kentin evlâtlarıyız. Siyaset bir gün, dostluklar bir ömür.” dedi. 

31 Mart yerel seçimlerinin son virajına girdiğimiz şu günlerde adaylar sahada çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmıyor. Siyasette görmek istediğimiz tablo Altınordu ilçesinde kaydedildi. CHP Altınordu Belediye Başkan Adayı Ulaş Tepe ve İYİ Parti Altınordu Belediye Başkan Adayı Çağatay Deniz'le seçim çalışmaları esnasında sahada karşılaştı. Her iki adayda birbirlerlerine başarı dileğinde bulundu. 

“SİYASET BİR GÜN, DOSTLUKLAR BİR ÖMÜR”

“Biz bu kentin evlâtlarıyız. Siyaset bir gün, dostluklar bir ömür.” diyen Başkan Adayı Tepe; “İYİ Parti Altınordu Belediye Başkan Adayı sevgili kardeşim Çağatay Deniz'le saha çalışmalarımız sırasında karşılaştık. İlk günden bu yana hiçbir rakibimiz hakkında en ufak bir olumsuz hitabımız olmadı. Bundan sonra da olmayacak. Birbirimizi saygı çerçevesinde elbette eleştirebiliriz. Bu durumdan kaos yaratmaya çalışanlar olduğunu duyuyoruz. Çamur at izi kalsın siyasetinin hiçbir zaman tarafı olmadık. Altınordu’da sevgi dilini büyüten olduk. Bizim en büyük referansımız halkımızdır. Biz bu kentin evlâtlarıyız. Siyaset bir gün, dostluklar bir ömür. Bu vesileyle Çağatay kardeşime ve tüm adaylarımıza yürekten başarılar diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.