SON DAKİKA
Hava Durumu

‘ROBİN HOOD’ FATSA’DA ORTAYA ÇIKTI

Her Ramazan Ayı öncesi ortaya çıkarak bakkallardan vatandaşların veresiye borçlarını ödeyen yerli ‘Robin Hood’ yeniden ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 05.03.2024 10:49
Haber Güncellenme Tarihi: 05.03.2024 10:49
Kaynak: Haber Merkezi
‘ROBİN HOOD’ FATSA’DA ORTAYA ÇIKTI

İlçemiz Kurtuluş Mahallesi'nde bir hayırsever vatandaş, mahalle bakkalına borcu olan vatandaşların borcunu ödeyerek veresiye defterini satın aldı.

Ramazan ayının simgesi haline gelen ‘Robin Hood’ bu defa ilçemiz Kurtuluş Mahallesi’nde ortaya çıktı. Zaman zaman ortaya çıkarak vatandaşları kapılarına zarfla para, giyecek ve gıda maddeleri bırakan hayırsever bu defa mahalle bakkalında vatandaşların borcunu ödedi. Kurtuluş Mahallesi’nde bir hayırsever vatandaş mahalle bakkalında veresiye defterini satın alarak markete borcu olan halkın tüm borçlarını ödedi. Bakkala gelen vatandaşlar borçlarının ödendiği gördüklerinde ise büyük sevinç yaşadı.

“ROBİN HOOD BİZE DE GEL”

Fatsa’da farklı mahallelerde yaşayan bazı vatandaşlar ise yerli Robin Hood’a çağrıda bulunarak; “Bakkallarda veresiye borçlarını ödeyen yardımsever inşallah bizim mahalleyede gelir. Çok güzel örnek bir davranış. Kimseyi rencide etmeden, veren elin alan eli görmediği yardım şekli. Allah razı olsun. İnşallah bu tür insanların sayıları toplumunuzda artar.” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.