SON DAKİKA
Hava Durumu

SADECE ORDU'DA DEĞİL TÜRKİYE'DE DE ADINI DUYURACAK

Kumru Belediye Başkanı Yusuf Yalçuva Erecek Yaylasını turizme kazandırmak için çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 29.11.2023 19:41
Haber Güncellenme Tarihi: 29.11.2023 19:41
Kaynak: Haber Merkezi
SADECE ORDU'DA DEĞİL TÜRKİYE'DE DE ADINI DUYURACAK

Erecek yaylasının, İlçe merkezine 6 km uzaklıkta ve denize en yakın Yayla olma özelliği taşıdığını belirten Başkan Yalçuva, "Ordu Büyükşehir Belediyemiz ve Kumru Belediyemiz işbirliğiyle yapımına başladığımız 2,5 km beton yol çalışmalarımız tamamlandı. Tüm çalışmalarımız Ericek Yaylası’nı turizme kazandırmak ve ilçenin cazibe merkezi haline gelmesini sağlamak amacıyladır. Ericek Yaylası sadece Ordu’da değil, Türkiye’de de adını duyuran yaylalardan bir tanesi olacak.
Yaylamız sadece doğal güzelliği ile dikkat çekmeyecek. Yapacağımız çalışmalarla Guatr suyumuz ile sağlık turizmine de kazandıracağız." dedi.
Belediye Başkanı Yusuf Yalçuva Kumru için hizmetlerini eksik etmeyen,  "Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’e, Genel Sekreterimiz Sayın Abdulkadir Hatipoğlu'na, Fen İşleri Dairesi Başkanımız Sayın Yalçın Dumlu’ya, Kumru- Korgan Yol şube Şefimiz Sayın Hüseyin Alacak'a, Kumru Şefimiz Sayın Mustafa Yazıcı'ya, Çalışmalarda emeği olan tüm personellerimize ilçemiz adına teşekkür ederim." şeklinde konuştu.

Haber Merkezi 

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.