SON DAKİKA
Hava Durumu

“SAĞLIKLI BİR KENTTEN SÖZ EDİYORSAK, ALTYAPININ GÜÇLÜ OLMASI ŞART”

 Fatsa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler OSKİ Genel Müdürlüğü koordinasyonunda Kurtuluş Mahallesi Başak Sokak, Kızılay Sokak, Doruk Sokak, Konak Sokak ve Çelik Sokak’ta altyapı çalışmalarını kısa süre içerisinde tamamlayarak asfalt yol yapımına hazır hale gelecek.

Haber Giriş Tarihi: 28.11.2023 16:08
Haber Güncellenme Tarihi: 28.11.2023 16:08
Kaynak: Haber Merkezi
“SAĞLIKLI BİR KENTTEN SÖZ EDİYORSAK, ALTYAPININ GÜÇLÜ OLMASI ŞART”

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, "Sağlıklı bir kentten söz ediyorsak, altyapının güçlü olması şart. Biz de Fatsa'yı güçlü bir altyapıya kavuşturmak için gerek kent merkezinde gerek kırsal bölgelerimizde gece-gündüz çalışıyoruz" dedi.

 “GECE-GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ”

 Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, ilçenin güçlü bir altyapıya kavuşması için yoğun bir çaba harcadıklarını belirterek “Sağlıklı bir kentten söz ediyorsak, altyapının güçlü olması şart. Biz de Fatsa’yı güçlü bir altyapıya kavuşturmak için gerek kent merkezinde gerek kırsal bölgelerimizde gece-gündüz çalışıyoruz. Amacımız tüm mahallelerimizin altyapı ve üstyapı çalışmalarını tamamlamaktır. Personellerimizde özverili bir şekilde çalışmalara katkı sağlıyor. Hepsini yürekten kutluyorum. İnşallah Fatsa’yı layık olduğu yere hep birlikte taşıyacağız" dedi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.