SON DAKİKA
Hava Durumu

ŞANLITÜRK BAKAN URALOĞLU’DAN ÖDENEKLERİN ARTIRILMASINI İSTEDİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nu ziyaret ederek Ordu’da yapılan ve yapılması planlanan ulaşım ve altyapı yatırımları ile ilgili istişarelerde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2024 22:18
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2024 22:18
Kaynak: Haber Merkezi
ŞANLITÜRK BAKAN URALOĞLU’DAN ÖDENEKLERİN ARTIRILMASINI İSTEDİ

Şanlıtürk, Uraloğlu’ndan Ordu’da devam eden 24 karayolu projesi ile ilgili ise ödeneklerin artırılmasını talep ederek: “Özellikle bitme aşamasına gelen projelere daha fazla kaynak aktararak milletimizin hizmetine sunulması gerektiğini belirttik.” dedi.

Ziyaretle ilgili Milletvekili Şanlıtürk sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda: “Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sn. Abdulkadir Uraloğlu'nu ziyaret ederek ilimizde yapılan ve yapılması planlanan ulaşım ve altyapı yatırımları ile ilgili istişarelerde bulunduk.” diye konuştu.

“24 KARAYOLU PROJESİNE DESTEK TALEP ETTİK”

Şanlıtürk, Ordu genelinde yapımı devam eden 24 karayolu projesiyle ilgili Bakan Uraloğlu’ndan ödeneklerin artırılmasını talep ederek: “Özellikle bitme aşamasına gelen projelere daha fazla kaynak aktararak milletimizin hizmetine sunulması gerektiğini belirttik. Sayın Bakanımıza nazik misafirperverlikleri, hoş sohbetleri ve kıymetli istişareleri dolayısıyla teşekkür ederiz.” açıklamasında bulundu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.