SON DAKİKA
Hava Durumu

ŞANLITÜRK: “ORDU’DAN BAŞKA GİDECEK YERİMİZ YOK”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar’ı makamında ziyaret ederek kahverengi kokarcayla mücadele konusunda istişarelerde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2024 17:50
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2024 17:50
Kaynak: Haber Merkezi
ŞANLITÜRK: “ORDU’DAN BAŞKA GİDECEK YERİMİZ YOK”

Ziyaretle ilgili Milletvekili Şanlıtürk: “Üretici temsilcilerimiz ile her alanda el birliği içerisinde omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz. Tek geçim kaynağımız Fındıktan başka alternatif ürünümüz yok, Ordu’dan başka gidecek yerimiz yok.” ifadelerine yer verdi.

Milletvekili Şanlıtürk ziyaretle ilgili yaptığı paylaşımda: “Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Sayın Şemsi Bayraktar bey’i makamında ziyaret ettim. Bölgemizin ve ilimizin her şeyi Fındık ürünümüz konusunda ve bölgemizi adeta istila eden kokarca zararlısıyla mücadele konusunda istişarelerde bulunduk.
Ziraat Odaları Birliği’nin kokarca zararlısı konusundaki hassasiyetini ve yapılacak mücadeleye bundan sonra da vereceği desteği için Sayın Genel başkanımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

“TEK GEÇİM KAYNAĞIMIZ FINDIK”

Üreticilerin her zaman yanında olacaklarını kaydeden Milletvekili Şanlıtürk: “Üretici temsilcilerimiz ile her alanda el birliği içerisinde omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz.
Tek geçim kaynağımız Fındıktan başka alternatif ürünümüz yok, Ordu’dan başka gidecek yerimiz yok. Kıymetli Genel başkanımızıen kısa sürede ilimizde ağırlamaktan onur duyacağımızı da kendisine ilettik. Kıymetli genel başkanımıza nazik kabulleri için teşekkür ediyorum. Yaptığı çalışmalarla üretime destek veren Türk Çiftçisinin gururu sayın Şemsi Bayraktar ve yönetimine başarılar diliyorum.” açıklamasında bulundu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.