SON DAKİKA
Hava Durumu

“TARIM TOPLUMUMUZUN TEMEL DİREĞİDİR”

Fatsa Belediyesi ile Fatsa Ziraat Odası işbirliğiyle ‘14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü’ düzenlenen etkinlikle kutlandı.

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2024 14:08
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2024 14:08
Kaynak: Haber Merkezi
“TARIM TOPLUMUMUZUN TEMEL DİREĞİDİR”

Etkinlikte protokolle birlikte esnaf ve vatandaşlara fide dağıtımı yapan Başkan Kibar: “Emeği ve fedakârlığı ile toprağı hayatla buluşturan tüm çiftçilerimizin daima yanındayız.” dedi.

Kapalı Pazar Yeri’nde düzenlenen etkinliğe Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Fatsa Kaymakamı Avni Kula ve Fatsa Ziraat Odası Başkanı Haydar Gürsu katıldı.

“ÇİFTÇİLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

Etkinlikle ilgili sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Başlan Kibar şu ifadelere yer verdi: “Emeği ve fedakârlığı ile toprağı hayatla buluşturan tüm çiftçilerimizin daima yanındayız. İlçe Kaymakamımız Avni Kula ve Ziraat Odası Başkanımız Haydar Gürsu ile birlikte, Fatsa Belediyemiz ve Fatsa Ziraat Odamız ile koordineli olarak 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü dolayısı ile Kapalı Pazar Yeri Köylü Pazarımızda pazarcı esnaflarımıza ve hemşehrilerimize fide dağıtımı gerçekleştirdik. Ardından nohutlu pilav ve ayran ikram ettik. Pazardaki esnaflarımızı ve hemşehrilerimizi ziyaret edip hal hatır sorduk. Tarım toplumumuzun temel direğidir ve çiftçilerimiz, bu direğin en önemli unsurlarından biridir. Çiftçilerimizin önemini ve katkılarını her zaman takdir ediyor ve destekliyoruz.” açıklamasında bulundu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.