SON DAKİKA
Hava Durumu

TÖREN: “ORDU’YU İSTANBUL’A TAŞIDIK”

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören bu yıl 12'ncisi düzenlenen “Ordu Tanıtım Günleri” ile ilgili paylaşım yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 16.11.2023 19:27
Haber Güncellenme Tarihi: 16.11.2023 19:27
Kaynak: Haber Merkezi
TÖREN: “ORDU’YU İSTANBUL’A TAŞIDIK”

Başkan Tören yaptığı paylaşımda; “19 Kasım Pazar akşamına kadar sürecek Ordu Tanıtım Günleri’ne, Altınordu Belediyesi standımıza kıymetli hemşerilerimizi ve tüm İstanbulluları bekliyoruz.” dedi.
Başkan Tören sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda: “Karadeniz’in incisi, Ordu’nun kalbi Yeşilin ve Mavinin Şiirleştiği, Kültür ve Sanatın Bayraklaştığı, eşsiz güzelliklerin, kardeşliğin, dostluğun, huzurun, paylaşmanın, dayanışmanın, geleceğin ve gençliğin büyülü şehri Altınordu’muzu şehirlerin şehri aziz İstanbul’a taşıdık.” diye konuştu.
“HASRET GİDERDİK”
Tören sözlerini şu sözlerle tamamladı; “Bu yıl 12'incisi düzenlenen “Ordu Tanıtım Günleri" etkinliğimizin açılışını coşkuyla gerçekleştirerek hemşerilerimiz ve misafirlerimiz ile kucaklaşıp hasret giderdik. Standımızda ağırladığımız kıymetli hemşerilerimize, değerli misafirlerimize teşekkür ediyorum. 19 Kasım Pazar akşamına kadar sürecek Ordu Tanıtım Günleri’ne, Altınordu Belediyesi Standımıza kıymetli hemşerilerimizi ve tüm İstanbulluları bekliyoruz.” İfadelerini kullandı.
Haber: Müjdat HÜLÜR

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.