SON DAKİKA
Hava Durumu

ÜNLÜ SPİKERLER 1000 KM GELİP KANYONU GEZDİLER

Kanal D Ana haber sunucularından Ceren Taşdelen ve Aytaç Can Gizemli Kamyonlar Diyarı Çamaş gezisinden izlenimlerini sosyal medya hesaplarından paylaştı. 

Haber Giriş Tarihi: 14.11.2023 09:41
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2023 00:53
Kaynak: Haber Merkezi
fatsagazetesi.net
ÜNLÜ SPİKERLER 1000 KM GELİP KANYONU GEZDİLER

Çamaş Belediye Başkanı Mahmut Ayparçası'nın misafiri olarak ilçeye gelen Ceren Taşdelen ve Aytaç Can sadece Kanyonu değil tekstil fabrikasını ve Hanımeli Kooperatifini de gezdiler. Çamaş'a özellikle de kanyona hayran kalan ünlü haber spikerleri Ceren Taşdelen ve Aytaç Can soysal medya hesaplarından şöyle paylaşım yaptı.

Ceren Taşdelen :
Ordu ilinin Fatsa ilçesinden yukarı doğru 600 metre rakımda Çamaş ilçesindeyiz 
Gizemli kanyonlar diyarındayız. Bakar mısınız su sesini duyormusunuz değil mi efsane. Bir manzara var ki yeşilin her tonu. Ama duyamadığımız hissedemediğimiz bir şey var oda oksijenin kokusu mis gibi balıklar yüzüyor bu suda efsane.

Aytaç Can:
Ordu’nun çamaş ilçesinde kanyondayız yaklaşık 4-5 kilometredir bu doğa harikasıyla başbaşayız yürüyoruz ve resmen nefes alabiliyoruz o İstanbul’un stresinden uzakta müthiş dakikalar yaşıyoruz. 1.5 saattir buradayız  ve su sesi eşliğinde yürümemize devam ediyoruz tavsiye ederim mutlaka gelin bu eşsiz manzarayı bu doğayı görün derim çünkü keşfedilmemiş bir yer.

HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.