SON DAKİKA
Hava Durumu

YARIM ASIRDIR AÇILMAYAN YOL KULLANIMA AÇILDI

Ordu’nun Gülyalı ilçesine bağlı Ambarcılı Mahallesi’de yarım asırlık kullanılama açılamayan yol Belediye Başkanı Medet Sipahi’nin girişimleriyle ulaşıma açıldı.

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2024 11:27
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2024 11:27
Kaynak: Haber Merkezi
YARIM ASIRDIR AÇILMAYAN YOL KULLANIMA AÇILDI

Konuyla ilgili Başkan Sipahi: “Bize gelen talepleri elimizden geldiği kadar değerlendirip çözüme kavuşturuyoruz. Bugünde Ambarcılı Mahallemizdeki yol sorununu yerinde inceledik. Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğümüz ekipleri tarafından yapılan incelemin ardından yıllardır kapalı olan yolumuzu açtık.” ifadelerine yer verdi. 

“BİZ HİZMET ETMEK İÇİN GELDİK”

Başka Sipahi, göreve geldikleri ilk günden bugüne kadar kimseyi geri çevirmediklerini kaydederek: “Bize gelen talepleri elimizden geldiği kadar değerlendirip çözüme kavuşturuyoruz. Bügün’de Ambarcılı Mahallemizdeki yol sorununu yerinde inceledik. Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğümüz ekipleri tarafından yapılan incelemin ardından yıllardır kapalı olan yolumuzu açtık. Mahalle sakinlerimize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

“YILLARDIR SÖYLEDİK AMA YAPILMADI”

Ambarcılı Mahalle Muhtarı ise yolun açılmasına emek veren Başkan Sipahi’ye teşekkür ederek: “Konuyla ilgili çoğukez talepte bulunduk ama hiç bir sonuç çıkaramadık. Yıllardır burası kaderine terk edilmiş bir yol olarak kalmıştı. Konuyu ve çözümü Belediye Başkanımız Medet Sipayi’ye ilettik. Medet Başkanımızla yolu yerinde inceledik ve ilk kepçe vuruldu. Şahsım ve mahallem adına başkanımıza teşekkürlerimizi iletiyorum” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.