SON DAKİKA
Hava Durumu

“YENİ HİZMETLER ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Ordu’nun Fatsa ilçesi Dolunay Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışması devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2024 11:27
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2024 11:27
Kaynak: Haber Merkezi
“YENİ HİZMETLER ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Yürütülen çalışmalarla ilgili Başkan Kibar: “Rabbim nasip ettiği sürece, sizler için yeni eserler ve hizmetler üretmeye, şehrimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlamaya, yeni hayaller kurmaya ve hayallerimizi birlikte gerçekleştirmeye devam edeceğiz.” dedi.

Yürütülen çalışmalarla ilgili Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar yaptığı paylaşımda: “Şehrimizin gelişimine ve siz değerli vatandaşlarımızın daha modern ve konforlu bir yaşam sürmesine katkı sağlamak adına çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Altyapı çalışmaları tamamlanan sokaklarımızda sıcak asfalt dökümüne hummalı bir şekilde devam ediyoruz.” diye konuştu.

“HAYALLERİMİZİ BİRLİKTE GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”

Başkan Kibar açıklamasını şu sözlerle tamamladı: “Bu çalışmalarımızı tamamlarken siz değerli vatandaşlarımızın anlayışı ve desteği bizim için çok kıymetli. Rabbim nasip ettiği sürece, sizler için yeni eserler ve hizmetler üretmeye, şehrimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlamaya, yeni hayaller kurmaya ve hayallerimizi birlikte gerçekleştirmeye devam edeceğiz.” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.