SON DAKİKA
Hava Durumu

ZATİ ÖĞRETMENDEN ÖĞRENCİSİ BAŞKAN KİBAR’A ZİYARET

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’a anlamlı bir ziyaret geldi. Başkan Kibar’ı ilkokul öğretmeni Zati Yazıcı ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 13.12.2023 19:59
Haber Güncellenme Tarihi: 13.12.2023 19:59
Kaynak: Haber Merkezi
ZATİ ÖĞRETMENDEN ÖĞRENCİSİ BAŞKAN KİBAR’A ZİYARET

Ziyaretle ilgili Başkan Kibar: “Sadece bir öğretmen değil, aynı zamanda bir rehber, dost ve ilham kaynağı olan öğretmenimin, bu güzel ziyareti ile çok mutlu oldum.” dedi.

Bir öğretmene en büyük hediye yetiştirdiği öğrencisinin vatana millete hizmet eden biri olmasıdır. Zati öğretmeni gururlandıran, Başkan Kibar’ı ise duygulandıran anlamlı bir ziyaret gerçekleşti. Fatsa için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdüren Başkan Kibar’ı ilkokul öğretmeni Zati Yazıcı ziyaret etti. Duygusal anların yaşandığı ziyaretle ilgili Başkan Kibar sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda: “Hayatımızda iz bırakan insanları hatırlamak ve onlara olan minnettarlığımızı iletebilmek çok güzel bir duygu. Bugün, hayatıma büyük anlam katan benim için çok kıymetli ve değerli bir insan olan ilkokul öğretmenim Zati Yazıcı ziyaretime geldiler.” İfadelerini kullandı.

“ANILARI TAZELEMEK PAHA BİÇİLMEZ BİR DUYGU”

Başkan Kibar, ilkokul yıllarına yolculuk yaparak duygu dolu şu sözlere yer verdi; “Sadece bir öğretmen değil, aynı zamanda bir rehber, dost ve ilham kaynağı olan öğretmenimin, bu güzel ziyareti ile çok mutlu oldum. Onunla geçirdiğim o güzel ilkokul yıllarını hatırlamak, eski günleri yad etmek ve birlikte geçirdiğimiz anıları tazelemek, gerçekten paha biçilemez bir duygu. Değerli öğretmenime teşekkür ediyor, saygı ve şükranlarımı sunuyorum. açıklamasında bulundu.

Haber;Müjdat Hülür 

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.