SON DAKİKA
Hava Durumu

ZİRAAT ODALARINDAN BAŞKAN KİBAR’A ZİYARET

Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetin Kurulu Üyesi ve Perşembe Ziraat Odası Başkanı Arslan Soydan ve İlçe Ziraat Odası Başkanları Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2024 15:58
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2024 15:58
Kaynak: Haber Merkezi
ZİRAAT ODALARINDAN BAŞKAN KİBAR’A ZİYARET

Ziyaretle ilgili paylaşım yapan Başkan Kibar: “Tarım, sadece bir meslek değil, aynı zamanda bir yaşam tarzıdır. Ordu'daki tarımsal mirası korumak ve gelecek nesillere aktarmak için el ele çalışmaya devam edeceğiz.” dedi. 

Başkan Kibar ziyaretle ilgili sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda: “Ordu'muzun verimli topraklarının bereketini taşıyan ilçelerimizin Ziraat Odaları Başkanları hayırlı olsun ziyaretimize geldiler. Şehrimizin tarımsal potansiyelini değerlendirme fırsatı bulduk. Hemşehrilerimizin tarımsal üretimde karşılaştığı zorlukları, ihtiyaçları ve beklentileri üzerine samimi bir sohbet gerçekleştirdik.” diye konuştu. 

“EL ELE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Tarımın sadece bir meslek değil, aynı zamanda bir yaşam tarzı olduğunu kaydeden Başkan Kibar: “Ordu'daki tarımsal mirası korumak ve gelecek nesillere aktarmak için el ele çalışmaya devam edeceğiz. Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetin Kurulu Üyesi aynı zamanda Perşembe Ziraat Odası başkanımız Arslan Soydan’a tüm İlçe Ziraat Odası Başkanlarımıza teşekkür ediyorum.
Birlikte, daha güçlüyüz!” paylaşımında bulundu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.