SON DAKİKA
Hava Durumu

Gelecek Partisi Fatsa İlçe Başkanı Hakan Ertürkmen:“Biz, Ordu’nun ve Fatsa’nın Kirli Siyasete Kurban Edilmesine Göz Yummayacağız”

Gelecek Partisi Fatsa İlçe Başkanı Hakan Ertürkmen, partisinin 1 Mayıs 2021 tarihinin sonunda yapılacak olan ilçe kongresinde, önceliğinin, Fatsa'ya ve Ordu'ya en iyi şekilde hizmet edecek yönetimi oluşturarak kongresini gerçekleştirmenin heyecanını yaşad

Haber Giriş Tarihi: 28.02.2021 15:30
Haber Güncellenme Tarihi: 28.02.2021 15:30
Kaynak: Haber Merkezi
fatsagazetesi.net
Gelecek Partisi Fatsa İlçe Başkanı Hakan Ertürkmen:“Biz, Ordu’nun ve Fatsa’nın Kirli Siyasete Kurban Edilmesine Göz Yummayacağız”
Türkiye’ye yeni bir ses, yeni bir Ümit olacak olan temiz siyaseti ve şeffaflığı ilke edinmiş Gelecek Partisi İlçe teşkilatında bende burada yer almak istiyorum diyen tüm hemşerilerine, beraber yol yürüme çağrısında ve davetinde bulunan, Gelecek Partisi Fatsa İlçe Başkanı Hakan Ertürkmen," Biz 85 milyonun partisiyiz" ifadelerini kullandı. Gelecek Partisi Fatsa İlçe Başkanı Hakan Ertürkmen, şu şekilde çapıcı açıklamalarda bulundu: “Bilindiği üzere Gelecek Partisi 12 Aralık 2019 tarihinde kuruldu ve il başkanımızın Ali Safa AYDIN’ın 2 Temmuz tarihinde genel başkanımız Sn. Ahmet Davutoğlu tarafından atanması ile de Gelecek Partisi Ordu il ve ilçe teşkilatlanma çalışmaları başlamıştı. Bende, Genel Başkanımızın oluruyla teşkilat başkanımız Selim Temurci tarafından il başkanımızın referansı ile 16 Ocak tarihinde Fatsa ilçe başkanı olarak bu göreve layık görüldüm. Gelecek partisi olarak 81 ilin tüm il, ilçe, mahalle ve köylerinde teşkilatlanma çalışmalarımız devam etmektedir. Gelecek Partisi olarak 1 Mayıs 2021 tarihinden sonda yapılacak her seçime girme şartlarını gerçekleştirdik ve yapılacak her seçimde Gelecek Partisi olarak bizde varız diyoruz. Tabi ki bizim şu an ki önceliğimiz ivedilikle ve dikkatle Ordu’muza ve Fatsa’mıza layık, en iyi şekilde hemşerilerimizi temsil edecek düzeyde bir yönetim oluşturarak İlçe kongremizi gerçekleştirmek. Buradan da sizin aracılığınız ile Türkiye’ye yeni bir ses yeni bir Ümit olacak olan temiz siyaseti ve şeffaflığı ilke edinmiş Gelecek Partisi Fatsa teşkilatında bende burada yer almak istiyorum diyen tüm hemşehrilerimize beraber yol yürümek ve BİZ olmak için çağrıda-davette bulunuyorum. Biz belirli bir grubun, zümrenin, seçilmişlerin, mezheplerin veya cemaatlerin partisi değiliz. Biz 85 milyonun partisiyiz. Bizim tek kıstasımız vatanını milletini seven, geçmişi de geleceği kadar temiz olmaktır. Biz GELECEK’in partisiyiz. Biz Ordu’nun ve Fatsa’nın kirli siyasete kurban edilmesine göz yummayacağız. Biz fakirin, yetimin, işsizin hakkının takipçisi olacağız onların sesi olacağız. Vatandaşlarımız bize güvensin bizimle birlik olsun bizleri de yalnız bırakmasınlar"
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.