SON DAKİKA
Hava Durumu

“31 MART’TA YENİ BİR ZAFER DAHA KAZANACAĞIZ”

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar 31 Mart’ta görevli Ak Parti sandık müşahitleriyle bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2024 10:57
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2024 10:57
Kaynak: Haber Merkezi
“31 MART’TA YENİ BİR ZAFER DAHA KAZANACAĞIZ”

Toplantı sonu paylaşım yapan Başkan Kibar; “Sevdalısı olduğumuz hemşehrilerimizden aldığımız güçle, şevkle ve heyecanla 31 Mart’ta yeni bir zafer daha kazanmaya emin adımlarla ilerliyoruz.” dedi.

31 Mart yerel seçimlerini kısa süre kala adayların seçim çalışması devam ediyor. Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’da 31 Mart’ta görevli Ak Parti sandık müşahitleriyle gece yarısı bir araya geldi. Belediye Sosyal Tesislerinde düzenlenen toplantı sonunda paylaşım yapan Başkan Kibar: “31 Mart Mahali İdareler Seçimi’nde AK Partimizin oylarını kontrol altında tutacak, teşkilatımızın her kademesinde görev yapan sandık müşahitlerimiz ile bir araya geldik.” diye konuştu.

“SÖZÜMÜZÜ VERDİK”

Seçimleri en iyi neticeyle sonuçlandırmak için söz verdiklerini kaydeden Başkan Kibar; “Saatlerimiz 01.30’u gösterirken davamıza gönül veren dostlarımız ile beraber pazar günü yapılacak seçimi güzel bir şekilde sonuçlandıracağımızın sözünü verdik. Sevdalısı olduğumuz hemşehrilerimizden aldığımız güçle, şevkle ve heyecanla 31 Mart’ta yeni bir zafer daha kazanmaya emin adımlarla ilerliyoruz. Fatsa hazır, Fatsa kararlı!” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.