SON DAKİKA
Hava Durumu

85 YAŞINDA PARTİSİ İÇİN ÇALIŞIYOR

AK Parti Fatsa Kurucu Üyesi 85 yaşındaki Dursun Kazel ilerlemiş yaşına rağmen partisi için çalışmaya devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2024 13:25
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2024 13:27
Kaynak: Haber Merkezi
85 YAŞINDA PARTİSİ İÇİN ÇALIŞIYOR

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler için seçim çalışmalarına katılan Kazel’e AK Parti Ordu İl Başkanı Selman Altaş teşekkür etti. 

Ak Parti Ordu Milletvekili Prof. Dr. Mahmut Özer, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler, AK Parti Ordu İl Başkanı Selman Altaş ve beraberindeki heyet 31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında ilçemizde esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği heyet seçimlerde Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e destek istedi. 

KURUCU ÜYE PARTİSİ İÇİN SAHADA

AK Parti Fatsa Kurucu Üyesi 85 yaşındaki Dursun Kazel ise ilerlemiş yaşına rağmen partisi için çalışmaya devam ediyor. AK Parti Ordu İl Başkanı Selman Altaş Kazel ve tüm dava arkadaşlarına teşekkür ederek şu ifadelere yer verdi; “Partimizin çınarı, Fatsa kurucu üyemiz 85 yaşındaki Dursun Kazel amcamız sahada bizleri yalnız bırakmadı. Başta kendilerine ve partimize gönül vermiş tüm emektar dava arkadaşlarımıza teşekkür ederim.” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.