SON DAKİKA
Hava Durumu

ALTAŞ: “SON İKİ SEÇİMDE ORDU’YA 20 MİLYAR TL YATIRIM ALDIK”

Ak Parti Ordu İl Başkanı Selman Altaş katıldığı televizyon programında 31 Mart yerel seçimleriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2024 11:18
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2024 11:18
Kaynak: Haber Merkezi
ALTAŞ: “SON İKİ SEÇİMDE ORDU’YA 20 MİLYAR TL YATIRIM ALDIK”

Altaş: “Son 2 seçim arasında 20 milyar liranın üzerinde yatırım aldık. Teşkilatlarımız, milletvekillerimiz ve belediyelerimiz ile birlik ve beraberlik içerisinde Ankara'dan ne istediysek aldık.” dedi.

Başkan Altaş yaptığı değerlendirmelerde bugünü dünden, yarını bugünden daha iyi yapacaklarını ifade ederek: “Şehrimizde belediyelerle olduğu kadar merkezi hükümet yatırımlarıyla da çalışmalarımız hız kazandı.
Daha bugün Milletvekilimiz Prof. Dr. Mahmut Özer, Aybastı ve Gölköy'deki yatırım programına alınan yol çalışmalarını müjdeledi.” diye konuştu.

“ANKARA’DAN NE İSTEDİYSEK ALDIK”

14 Mayıs Genel seçimleri ile 31 Mart yerel seçimleri arasında Ordu’ya birçok yatırımı aldıklarını kaydeden Başkan Altaş: “Son 2 seçim arasında 20 milyar ₺'nin üzerinde yatırım aldık. Teşkilatlarımız, Milletvekillerimiz ve Belediyelerimiz ile birlik ve beraberlik içerisinde Ankara'dan ne istediysek aldık.”

“İTİRAZLAR SONRASI OYUNUZ ARTTI”

İtiraz edilen sandıklarda oylarının arttığını kaydeden Altaş: “İtirazlar sırasıyla ilçe ve il seçim kuruluna en sonda YSK'ya yapıldı. Çoğunda ret kararı verilen itirazların kabul edildiği sandıklarda verilen tekrar sayım kararının ardından da bizim oylarımız arttı. Böylelikle Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler mazbatasını aldı ve çalışmalarımıza başladık.” açıklamasında bulundu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.