SON DAKİKA
Hava Durumu

“ALTINORDU’YU BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ”

CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun ve CHP Altınordu Belediye Başkan Adayı Ulaş Tepe düzenlenen kahvaltı programında muhtarlarla bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 28.02.2024 15:09
Haber Güncellenme Tarihi: 28.02.2024 15:09
Kaynak: Haber Merkezi
“ALTINORDU’YU BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ”

Programda konuşan Tepe; “Hizmet mücadelemizde omuz omuza olacak, Altınordu’yu birlikte yöneteceğiz.” dedi. 

Başkan Adayı Tepe yaptığı paylaşımda; “Altınordu'yu birlikte yöneteceğimiz muhtarlarımızla düzenlediğimiz kahvaltı programında bir aradaydık. 1 Nisan'dan itibaren ortaya koyacağımız bürokrasiyi azaltan, kibirden ve egodan uzak, verimliliği esas alan ve sorunlara hızlıca çözüm üreten yönetim anlayışımızın ayrıntılarını muhtarlarımızla paylaştık. Ordu Milletvekilimiz Sn. Seyit Torun, belediye başkanlığı sürecinde muhtarlarımızla ortaya koyduğu uyumlu çalışmaların şehrimizin gelişimine önemli katkılar sunduğuna değindi.” İfadelerine yer verdi. 

“OMUZ OMUZA VERECEĞİZ” 

Altınordu’da 92 mahallede muhtarlarla uyum içerisinde çalışacaklarını kaydeden Tepe; “Bizler de 92 mahallemizin tamamında muhtarlarımızla aynı uyumu daha ileriye taşıyacağız. Bugüne kadar şehrimize hizmet vermiş bütün muhtarlarımıza teşekkür ediyor, yeni dönem için hizmet yarışına talip olan bütün adaylarımıza başarılar diliyorum. Hizmet mücadelemizde omuz omuza olacak, Altınordu’yu birlikte yöneteceğiz.” açıklamasında bulundu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.