SON DAKİKA
Hava Durumu

BAŞKAN YALÇUVA ANKARA’YI YAKIN TAKİBE ALDI

Kumru Belediye Başkanı Yusuf Yalçuva Ankara temasları kapsamında ilçeye yapılacak yatırımları yakın takibe aldı.

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2024 11:49
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2024 11:49
Kaynak: Haber Merkezi
BAŞKAN YALÇUVA ANKARA’YI YAKIN TAKİBE ALDI

AK Parti Ordu Milletvekili Prof. Dr. Mahmut Özer’i ziyaret eden Başkan Yalçuva yaptığı açıklamada: “Üzerinde titizlikle çalıştığımız, memleketimize değer katacak projelerimizle dolu çantamızla Ankara’dayız. Temaslarımıza, yatırımlarımızı takibi ve desteğiyle her daim eli elimizde olan AK Parti Ordu Milletvekilimiz Sayın Mahmut Özer’i ziyaret ederek başladık.” dedi. 

31 Mart 2024 yerel seçimlerde aldığı rekor oyla yeniden Kumru Belediye Başkanı seçilen Yusuf Yalçuva hizmetlerine ara vermeden devam ediyor. Ankara-Kumru arasında köprü görevi gören Başkan Yalçuva ilçeye yapılacak yatırımları takip için Ankara’da yetkilileri yakın takibe aldı. 

REKOR OYUN DESTEK SÖZÜNÜ ALDI

Başkan Yalçuva TBMM’de Ak Parti Ordu Milletvekili Prof. Dr. Mahmut Özer’i ziyaret ederek ederek yapılacak yatırımlar için destek sözü aldı. Başkan Yalçuva ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada: “Üzerinde titizlikle çalıştığımız, memleketimize değer katacak projelerimizle dolu çantamızla Ankara’dayız. Temaslarımıza, yatırımlarımızı takibi ve desteğiyle her daim eli elimizde olan AK Parti Ordu Milletvekilimiz Sayın Mahmut Özer’i ziyaret ederek başladık. Rekor oy desteğini karşılıksız bırakmama sözü veren Sayın Vekilimize misafirperverliği, ilgi ve alakası için teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.