SON DAKİKA
Hava Durumu

“ÇAYBAŞI HİZMETİN HER TÜRLÜSÜNE LAYIK” 

AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat seçim çalışmaları kapsamında Çaybaşı ilçesinde Çayırlı Mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2024 11:09
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2024 11:09
Kaynak: Haber Merkezi
“ÇAYBAŞI HİZMETİN HER TÜRLÜSÜNE LAYIK” 

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Milletvekili Hamarat: “Çaybaşı'mız hizmetin de hürmetin de her türlüsüne layık. Çaybaşı'na hizmet için durmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz.” dedi. 

31 Mart yerel seçim çalışmalarına tam gaz devam eden Milletvekili Hamarat çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmıyor. Hamarat yoğun mesaisine bu defa Çaybaşı ilçesi Çayırlı Mahallesi’nde devam etti. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği Hamarat Çaybaşı’nın gereken hizmetleri alacağını söyledi. 

“EL ELE VEREREK ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Ziyaretle ilgili sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Hamarat: “Teravih namazı sonrası cesur insanların yurdu Çaybaşı'mızdayız. Dert ortağı, dost canlısı Çaybaşı'lı kardeşlerimizle el ele, gönül gönüle, yağmurlu bir gecede bir araya geldik. Çaybaşı'mız hizmetin de hürmetin de her türlüsüne layık. Çaybaşı'na hizmet için durmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Birliğimiz beraberliğimiz daim olsun.” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.