SON DAKİKA
Hava Durumu

CHP OBB ADAYINI KARŞILADI

Cumhuriyet Halk Partisi Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zekai Sana Ünye Akçay  il sınırında partililer tarafından karşılandı.

Haber Giriş Tarihi: 19.02.2024 14:01
Haber Güncellenme Tarihi: 19.02.2024 14:01
Kaynak: Haber Merkezi
CHP OBB ADAYINI KARŞILADI

Karşılamada konuşan Sana: “Bu topraklara bir borcumuz var onu ödemek için geldik. Ordu Büyükşehir Belediyesini borç batağına sokanlardan kurtarmak için geldik.” dedi.

Karşılama töreninde konuşan CHP Ordu İl Başkanı Bülent Akpınar: “Büyükşehir belediye başkan adayımız ve 19 ilçe belediye başkan adayımız, milletvekillerimizle, ilçe başkanlarımızla sizi selamlıyoruz. Bugün Türkiye’nin en güzide şehrine sahip çıkmak adına bizlere bunu yaşattığınız için şükran duyuyoruz. Ben inanıyorum ki 31 Mart gecesi Ordulu hemşehrilerimiz Ordu’nun tarihini değiştirecek” dedi.

“TARTIŞMALARA SON NOKTAYI KOYDUK”

Cumhuriyet Halk Partisi Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zekai Sana ise yaptığı konuşmada: “Siz bugün bu güzelliklerle bu karşılamanızla, aylardır belki de günlerdir süren tartışmalara nokta koydunuz. Birliğin ve beraberliğin en güzelini yaşattınız. Yarışın iki parti arasında geçmediğini üçüncü bir alternatifin olduğunu gösterdiniz bugün. Belediyeyi rant kapısı olan yandaşlara peşkeş çekenlerin karşısında bugün yollara düştük. Bu topraklara bir borcumuz var onu ödemek için geldik. Ordu Büyükşehir Belediyesini borç batağına sokanlardan kurtarmak için geldik” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.