SON DAKİKA
Hava Durumu

“COĞRAFYANIN ÜSTÜNE ÇULLANACAKLAR”

CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel seçim çalışması kapsamında Gölköylülerle buluştu.

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2024 14:51
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2024 14:51
Kaynak: Haber Merkezi
“COĞRAFYANIN ÜSTÜNE ÇULLANACAKLAR”

Ordu’da birçok ilçenin maden sahası olarak ilan edildiğini kaydeden Adıgüzel: “Her yerde madenle ilgili bazı hazırlıklar yapılıyor. Sinmiş durumda köşe başlarında bekliyorlar. Seçim biter bitmez coğrafyanın üstüne çullanacaklar.” dedi. 

Adıgüzel sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda: “Bazı şeyler ahirete kalmaz. Bu coğrafyada madencilik adına sicili bozuk siyasetçiler olarak yaptığınız talanın hesabını bugün vermek zorundasınız. Çağrı yapıyoruz cevap vermiyorsunuz işte seçim geldi. %74'ü maden alanı idare edilen bir büyük şehrin belediye başkanlığına soyunan kişilerin maden hakkında koskoca 2 ay boyunca bir tek kelimesi olmaz mı? 
Kardeşim, sizin maden politikanız nedir? Neden susuyorsunuz? Acaba susma nedenlerimizin altında seçimlerinizi finanse eden maden kartelleri mi var? Bu coğrafyada maden adına Ne yapacaksınız? Ne yapmayacaksınız?” diye konuştu. 

“GEÇMİŞ SİCİLİNİZ BOZUK”

Adıgüzel bazı belediye başkanlarının geçmiş sicillerinin bozuk olduğunu ifade ederek: “İlçeleri geziyoruz. Burası Gölköy, Direkli. Her yerde madenle ilgili bazı hazırlıklar yapılıyor. Sinmiş durumda köşe başlarında bekliyorlar. Seçim biter bitmez coğrafyanın üstüne çullanacaklar. Halkıma sesleniyorum; Gölköy'de Mustafa Karaahmetoğlu'nu ve bütün ilçelerde Cumhuriyet Halk Partili adayları destekleyin ki bu maden kartelleri gelip sizin evinizi, bahçenizi, tarlanızı ele geçiremesin. Havamızı, suyumuzu, toprağımızı kirletemesin. Bu belediye başkanlarının niyeti bozuk, şu ana kadar tek kelime etmemelerinden bu anlaşılıyor.” açıklamasında bulundu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.