SON DAKİKA
Hava Durumu

“FATSA’MIZDA ORTAK VİZYON ETRAFINDA KENETLENDİK”

Fatsa Muhtarlar Derneği Başkanı Abdullah Hafızoğlu ve 89 mahalle muhtarı 31 Mart yerel seçimlerinde yeniden Fatsa Belediye Başkanı seçilen İbrahim Etem Kibar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2024 13:05
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2024 13:05
Kaynak: Haber Merkezi
“FATSA’MIZDA ORTAK VİZYON ETRAFINDA KENETLENDİK”

Ziyarette muhtarları tek tek dinleyen Başkan Kibar: “89 mahallemizin her biri, Fatsa'mızın kültürel dokusunu ve zenginliğini temsil ediyor. Bugün, bu zenginliği bir araya getirerek ortak bir vizyon etrafında kenetlendik ve Fatsa'mızı daha da ileriye taşıma yolunda kararlılığımızı bir kez daha ortaya koyduk.” dedi. 

Ziyaretle ilgili Başkan Kibar yaptığı paylaşımda: “Muhtarlar Derneği Başkanımız Abdullah Hafızoğlu ve 89 mahalle muhtarımız hayırlı olsun ziyaretimizde bulundu.

“89 MAHALLEMİZİN HER BİRİ AYRI DEĞER”

Fatsa’da 89 mahallenin her birinin ayrı değer olduğunu kaydeden Başkan Kibar; “Bu mahallelerimiz Fatsa'mızın kültürel dokusunu ve zenginliğini temsil ediyor. Bugün, bu zenginliği bir araya getirerek ortak bir vizyon etrafında kenetlendik ve Fatsa'mızı daha da ileriye taşıma yolunda kararlılığımızı bir kez daha ortaya koyduk. Hizmet yolculuğumuzda bizim en önemli referanslarımızdan birisi olan tüm muhtarlarımıza nazik ziyaretleri için teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim.” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.