SON DAKİKA
Hava Durumu

FATSA’YI HEYECANLANDIRAN FOTOĞRAF!

AK Parti’de nefeslerin tutulduğu aday belirleme sürecinde son viraja girildi. Kritik görüşmenin gerçekleştiği Ankara’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın  Fatsa heyetine gösterdiği yakın ilgi dikkatlerden kaçmadı.

Haber Giriş Tarihi: 21.12.2023 20:23
Haber Güncellenme Tarihi: 21.12.2023 20:23
Kaynak: Haber Merkezi
FATSA’YI HEYECANLANDIRAN FOTOĞRAF!

Yerel seçimlere sayılı günler kala Ak Parti Ordu teşkilatları tam kadro Ankara’da kritik görüşme gerçekleştirdi. AK Parti Ordu İl Başkanı, Belediye Başkanları ve İlçe Başkanları Ankara'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü. Görüşmede 2024 yerel seçimleri konuşuldu. Görüşmenin ardından değerlendirmelerde bulunan AK Parti Ordu İl Başkanı Selman Altaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ordululara selamı olduğunu belirtirken, Ordu adına verimli bir görüşme gerçekleştirdiklerini söyledi.

“ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Altaş sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda; “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında 3 Kademe İl ve İlçe Başkanlarımız, Milletvekillerimiz ve Belediye Başkanlarımızın katılımlarıyla İstişare ve Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirdik. 2024 Yerel Seçimlerinde, her zaman olduğu gibi can siperane çalışacağımızın sözünü verdik. Dünya Lideri Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a, yoğun mesaisine rağmen bizlere vakit ayırdığı için teşekkür ediyorum. İlk Günkü Aşkla çalışmaya devam edeceğiz ve Rabbimin izniyle 2024 Yerel Seçimlerinde de AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak sandıkları patlatacağız.” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.