SON DAKİKA
Hava Durumu

FATSALI GENEL BAŞKAN MAZBATASINI ALDI

İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayı'nda Genel Başkanlığa seçilen Fatsalı hemşehrimiz Müsavat Dervişoğlu, mazbatasını aldı.

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2024 14:59
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2024 14:59
Kaynak: Haber Merkezi
FATSALI GENEL BAŞKAN MAZBATASINI ALDI

İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayı'nda Genel Başkanlığa seçilen Fatsalı Müsavat Dervişoğlu için mazbata töreni düzenlendi. Dervişoğlu mazbata töreninde yaptığı açıklamada; “Görevimin sorumluluğumun farkındayım. Milletimize hizmet yolculuğunu dava arkadaşlarımla sürdüreceğim. Türkiye’nin sıkıntılarını gönül birlikteliği içinde aşmaya çalışacağız. Hazırlıklarımız tamam. Her konuda söyleyeceklerimiz var. İyiler ve cesurlar 7 yıl önce parti kurdu. Değişiklik çok şeyin değişmesine vesile olacak. Yarın genel başkanımızdan görevi teslim alacağım.” dedi. 

DEVLET BAHÇELİ’YE YANIT

Dervişoğlu MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin kendisiyle ilgili açıklamasına ise şu yanıtı verdi: “Beni çok sayıda genel başkan arayıp tebrik etti. Kendisinden tebrik beklemedim. Bazı beyanları var. Ben kişilerle olan hukukumu onların beyanlarına bakarak oluşturmuyorum. Onun için söyleyebilir. Ben polemik yapmak için gelmedim İYİ Parti Genel Başkanlığı'na. Kime ne söyleyeceksem direkt söyleyeceğim. Ben onun partisinde 10 yılı aşkın il başkanlığı yaptım. Genel başkanlığım dönemimde her şey şeffaf olacak. Maksadı aşan açıklamalar yapmadım. Üzerimde hakkı ve emeği var. Edindiğimiz tecrübelerin önemi var. Dediği başımın üstüne.” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.