SON DAKİKA
Hava Durumu

“GECEMİ GÜNDÜZÜME KATARAK ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİM”

AK Parti’den yeniden Fatsa Belediye Başkan Adayı gösterilen İbrahim Etem Kibar’dan ilk açıklama geldi.

Haber Giriş Tarihi: 03.02.2024 13:09
Haber Güncellenme Tarihi: 03.02.2024 13:09
Kaynak: Haber Merkezi
“GECEMİ GÜNDÜZÜME KATARAK ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİM”

Başkan Kibar yaptığı paylaşımda: “Bu kutlu görevi üstlenerek, gecemi gündüzüme katarak çalışmaya devam edeceğimi belirtmek isterim.” dedi.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeniden Fatsa Belediye Başkan Adayı gösterilen İbrahim Etem Kibar’dan ilk açıklama geldi.

“FATSA İNSANLARIYLA BİR BÜTÜNDÜR”

Başkan Kibar sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, gecelerini gündüzüne katarak Fatsa için çalışmaya devam edeceklerini kaydederek: “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleriyle bir kez daha Fatsa Belediye Başkanı adayı olarak gösterildim. Büyük bir heyecan ve sorumluluk duygusuyla Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, AK Parti Genel Merkezimize ve teşkilatımızın değerli üyelerine saygı ve şükranlarımı sunuyorum. Bu kutlu görevi üstlenerek, gecemi gündüzüme katarak çalışmaya devam edeceğimi belirtmek isterim. Fatsa, benim için sadece bir şehir değil, aynı zamanda sevgi ve birlikte yaşama kültürünün simgesidir ve Fatsa sadece coğrafi sınırları ile değil insanları ile bir bütündür.” ifadelerine yer verdi.

“SİZLERE BORCUM BÜYÜK”

Başkan Kibar yeni dönemde Fatsa’ya güzel projeleri kazandırmak için sabırsızlandığını ifade ederek: “Hemşehrilerim, sizlere borcum büyük. Her birinize samimiyetiniz ve bana duyduğunuz güven için minnettarım.  Bugüne dek birlikte yaşadığımız anılar, ortak paydamız olan şehrimize değer katan yol haritamız oldu. Desteklerinizi, dualarınızı ve samimi katkılarınızı bekliyor, birlikte daha nice güzel projelere imza atmak için sabırsızlanıyor, hepinizi kalbi duygularımla, muhabbetle selamlıyorum.“ açıklamasında bulundu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.