SON DAKİKA
Hava Durumu

GÜNDOĞAR MAZBATASINI ALDI

Aybastı Belediye Başkanı İzzet Gündoğar ve Meclis Üyeleri Mazbatasını aldı. Gündoğar yaptığı paylaşımda: “Seçimleri atlattık, artık hep birlikte Aybastıy’ı geliştirmeye odaklanacağız” dedi. 

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2024 17:06
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2024 17:06
Kaynak: Haber Merkezi
GÜNDOĞAR MAZBATASINI ALDI

Mazbatalarını alarak göreve başladıklarını kaydeden Gündoğar: “Hız kesmeden, çalışmalarımıza başlayıp projelerimizi bir bir hayata geçirmeye devam edeceğiz. Seçimleri atlattık, artık hep birlikte Aybastıy’ı geliştirmeye odaklanacağız” diye konuştu. 

“GÜZEL HİZMETLER YAPACAĞIZ”

Gündoğar açıklamasını şu sözlerle tamamladı: “Cumhur İttifakımızın adayı olarak Aybastı Belediye Başkanlığı görevi için mazbatamızı Sayın Hakim Elvan Akkaya’dan aldık. Belediye Meclis Üyelerimiz ile birlikte aldığımız mazbatalarımız Ordumuz’a Aybastımız’a hayırlı olsun inşallah. Katılımlarından dolayı İlçe Başkanımız Sayın Kamil Yediyıldız’a  Cumhur İttifakımızın Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı İlhan Uykun’a programımıza katılıp bizleri yalnız bırakmayan gönül dostlarımıza teşekkür ederim. Rabbim ülkemize ve memleketimize güzel hizmetler yapmayı nasip etsin.” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.