SON DAKİKA
Hava Durumu

ORDU BAŞKANINI KARŞILADI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeniden Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Dr. Mehmet Hilmi Güler, Akçay il sınırında Ordulular tarafından coşkuyla karşılandı.

Haber Giriş Tarihi: 09.01.2024 11:48
Haber Güncellenme Tarihi: 09.01.2024 11:48
Kaynak: Haber Merkezi
ORDU BAŞKANINI KARŞILADI

31 Mart Yerel Seçimleri öncesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından, Haliç Kongre Merkezi'ndeki AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı'nda Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, yeniden aday olarak gösterilmişti. Güler adaylığının açıklanmasının ardından bugün binlerce vatandaş ve partililer tarafından Akçay il sınırında coşkuyla karşılandı. Sabahın erken saatlerinden itibaren Akçay’da buluşan partililer yağışlı havaya aldırış etmeden bekleyişine devam etti. Başkan Güler’in alana gelişini partililer meşalelerle kutladı.

“ HİZMET SEFERBERLİĞİNE DEVAM EDECEĞİZ”

Kendisini karşılamaya gelen vatandaşlara teşekkür eden Güler, 31 Mart 2024 yılında yapılacak yerel seçimlerden en iyi sonucu olarak Ordu’da hizmet ve yatırım seferberliğine ara vermeden devam edeceklerini söyledi.

“BİSMİLLAH DİYEREK BAŞLIYORUZ”

Ak Parti Ordu İl Başkanı Selman Altaş Güler’in karşılama töreni ile ilgili yaptığı açıklamada: “Bismillahirrahmanirrahim diyerek başlıyoruz. Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sn. Dr. Mehmet Hilmi Güler'i, Samsun Çarşamba Havalimanında karşıladık.” ifadelerini kıllandı.

“İLK GÜNKÜ AŞKLA”

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören ise karşılama ile ilgili yaptığı paylaşımda; “Büyükşehir Belediye Başkanımız ve yeniden Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sn. Dr. Mehmet Hilmi Güler’i Samsun Çarşamba Havalimanında karşıladık. Allah mahcup etmesin.” diye konuştu.

“DEĞİŞİME VE GELİŞİME BÜYÜK KATKI SAĞLADI”

Aybastı Belediye Başkanı Beytullah Geçtan Aybastı Başkanının yanında paylaşımı ile; “Ordu’nun ve tüm ilçelerimizin gelişimine ve değişimine büyük katkı sağlayan kıymetli büyüğümüz Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’i Ünye’de büyük bir coşku ile karşıladık. Aybastı Başkanının Yanında! Zafer Bismillah!” dedi.

“DURMAK YOK, YOLA DEVAM”

Çaybaşı Belediye Başkanı Hüseyin Semiz; “Hep Birlikte, Yeni Hedefler İçin; Durmak Yok Yola Devam” diyerek; “Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeniden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday gösterilen, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Dr. Mehmet Hilmi Güler Bakanımızı Çarşamba Havalimanında karşıladık. Sefer bizden, zafer Allah’tan.” paylaşımında bulundu.

“BAŞKANIMIZI KARŞILADIK”

Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya ise; “Durmak yok yola devam. Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sn. Dr. Mehmet Hilmi Güler'i, Samsun Çarşamba Havalimanında karşıladık.” açıklamasında bulundu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.