SON DAKİKA
Hava Durumu

“ORDU’DA 20 BELEDİYENİN 20’SİNİ DE ALACAĞIZ”

MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeniden Ak Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı adayı gösterilen Dr. Mehmet Hilmi Güler ile ilgili kutlama mesajı yayımladı.

Haber Giriş Tarihi: 07.01.2024 17:43
Haber Güncellenme Tarihi: 07.01.2024 17:43
Kaynak: Haber Merkezi
“ORDU’DA 20 BELEDİYENİN 20’SİNİ DE ALACAĞIZ”

Şanlıtürk; “Cumhur İttifakı olarak inşallah Ordu’da 20 belediyenin 20’sini de alacağız. Milliyetçi Hareket Partisi Ordu Teşkilatları olarak aday gösterilen Büyükşehir belediye Başkanımız Sayın Mehmet Hilmi Güler başta olmak üzere; ilçe belediyelerinde aday gösterilecek belediye başkan adaylarımıza da şimdiden başarılar diliyorum.” açıklamasında bulundu. Şanlıtürk, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda; “Cumhur İttifakı paydaşımız Ak Parti ile birlikte ittifak halinde gireceğimiz 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Yerel Yönetimler Seçimlerinde; Cumhur ittifakı paydaşımız Ak Parti Ordu Büyükşehir belediye başkanımız Sayın Mehmet Hilmi Güler cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından tekrar aday gösterilmiştir. Allah hayırlı uğurlu etsin. Cumhur İttifakı paydaşlığı içerisinde genel başkanımız Sayın Devlet Bahçeli ve cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a söz verdiğimiz gibi yapılacak seçimlerde Cumhur İttifakı olarak inşallah Ordu’da 20 belediyenin 20sini de alacağız Allah’ın izniyle.” ifadelerini kullandı.

 “GELECEĞİN ROTASINI CUMHUR İTTİFAKI ÇİZECEKTİR”

Şanlıtürk açıklamasını şu sözlerle tamamladı: “Milliyetçi Hareket Partisi Ordu Teşkilatları olarak aday gösterilen Büyükşehir belediye başkanımız Sayın Mehmet Hilmi Güler başta olmak üzere; ilçe belediyelerinde aday gösterilecek belediye başkan adaylarımıza da şimdiden başarılar diliyorum. Geleceğin rotasını cumhur ittifakı çizecektir, geleceğin süper gücü Türkiye olacaktır. Türkiye’nin ikinci yüzyılında yeni yüzyıl Türk yüz yılı olacaktır. Cumhur İttifakı olarak; çalışacağız, üreteceğiz, Allah’ın izniyle başaracağız inşallah” açıklamasında bulundu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.