SON DAKİKA
Hava Durumu

“ORDU’DA 5 YILDIR GERÇEK BELEDİYECİLİĞİ ORTAYA KOYDUK”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'nin 81 İl Adayları ve İl Genel Meclis Başkanlarının katılımıyla gerçekleştirilen “Türkiye Yüzyılı”  31 Mart Seçimlerinin beyanname toplantısı ile ilgili paylaşım yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 30.01.2024 22:29
Haber Güncellenme Tarihi: 30.01.2024 22:29
Kaynak: Haber Merkezi
“ORDU’DA 5 YILDIR GERÇEK BELEDİYECİLİĞİ ORTAYA KOYDUK”

Başkan Güler sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda: “Ordu yerel yönetimlerde bizim hizmet gayretimiz, hemşehrilerimizin teveccühü ile öncü olmaya devam edecek.” dedi.

Başkan Güler paylaşımında: “Bir araya gelmek başlangıçtır, bir arada durabilmek ilerlemedir, birlikte çalışmak başarıdır. Bugün Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde AK Parti'mizin 81 İl Adayları ve İl Genel Meclis Başkanlarımızın iştirakleriyle “Türkiye Yüzyılı” vizyonumuzun yerel kudreti olacak 31 Mart Seçimlerinin beyanname toplantısı için birlik olduk.” diye konuştu.

“GERÇEK BELEDİYECİLİK İÇİN HAZIRIZ”

Üretken belediyecilik, adil yaklaşım, dinamik ekip çalışması, yenilikçi hizmetler ve vatansever refleksler “Gerçek Belediyecilik” mottolarının ana kaidelerini oluşturduğunu kaydeden Başkan Güler: “Cumhurbaşkanımızın davetlisi olduğumuz toplantımızda fark ettik ki Ordu’da 5 yıldır uyguladığımız belediyecilik politikaları ve ilkelerimiz beyannamemizin esasını oluşturmaktadır. Ordu yerel yönetimlerde bizim hizmet gayretimiz, hemşehrilerimizin teveccühü ile öncü olmaya devam edecek inşallah. Gerçek Belediyecilik için hazırız, kararlıyız.” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.