SON DAKİKA
Hava Durumu

“ORDU’DA RANT İMPARATORLUĞUNA İZİN VERMEYECEĞİM”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler, İyi Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz’ın kendisine yönelik iddialarına sert cevap verdi.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2024 11:40
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2024 11:40
Kaynak: Haber Merkezi
“ORDU’DA RANT İMPARATORLUĞUNA İZİN VERMEYECEĞİM”

Güler, katıldığı televizyon programında; “Ordulu tüyü bitmemiş yetimin hakkını kimseye yedirmeyeceğim. Ordu’da kurulmak istenen rant imparatorluğuna izin vermeyeceğim. Ordu’da kavga ortamını tekrar var etmek isteyenlere, tehdit diliyle konuşanlara müsaade etmeyeceğim.” ifadelerine yer verdi. 

Güler sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda: “Malum şahsın arsa yalanını, yapılmayan 752 km yol yalanını, borç yalanını, millet bahçesi yalanını, durugöl yalanını, su yalanını, avm yalanını, akrabalarımı işten çıkardılar yalanını ve daha birçok yalanını çıkmış olduğumuz canlı yayında belgeleriyle çürüttük. Sahte bir yangın raporuyla yıkılan Belde Otel’i, Belde Evler inşaatındaki ilginç müteahhit kârını da konuştuk ve bir soru sorduk: Belde Otel nerede?” dedi. 

“HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK”

Konuyla ilgili yargı sürecinin devam ettiğini kaydeden Güler: “Bütün dünyanın duyduğu, hukuk fakültelerinde ders olarak okutulacak yolsuzluğu, hırsızlığı ve maalesef son olarakta arsızlığı konuştuk. Daha konuşulacak çok konu var da bir çoğu yargı sürecinde. Malum şahsın bundan sonra üreteceği yeni yalanlarını ve kirli propagandalarını hemşehrilerimin vicdanına havale ediyorum. Buradan bir kez daha belirtiyorum: Ordulu tüyü bitmemiş yetimin hakkını kimseye yedirmeyeceğim. Ordu’da kurulmak istenen rant imparatorluğuna izin vermeyeceğim. Ordu’da kavga ortamını tekrar var etmek isteyenlere, tehdit diliyle konuşanlara müsaade etmeyeceğim. Ordu müsterih olsun. Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.” açıklamasında bulundu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.