SON DAKİKA
Hava Durumu

“ORDU İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ”

Cumhur İttifakından gövde gösteri geldi. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in ‘Proje Tanıtım Toplantısı’  sonrası bir araya gelen Cumhur İttifakı protokolü seçim çalışmaları değerlendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2024 11:19
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2024 11:19
Kaynak: Haber Merkezi
“ORDU İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ”

MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk yaptığı paylaşımda; “Cumhur ittifakı olarak Ordu için el ele, gönül gönüle çalışmaya devam ediyoruz.” dedi.

31 Mart yerel seçimlerine kısa süre kala partililer çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in ‘Proje Tanıtım Toplantısı’  sonrası; Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, MKYK Üyesi Fahrettin Yahşi, Milletvekilleri Mahmut Özer, Mustafa Hamarat, İbrahim Ufuk Kaynak, Naci Şanlıtürk, Ak Parti Ordu İl Başkanı Selman Altaş ve MHP İl Başkanı Mehmet Özçelik bir araya gelerek seçim çalışmalarını değerlendirdi.

“EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ BİRLİĞİMİZ”

Toplantı sonrası paylaşım yapan Ak Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat; “Cumhur İttifakı olarak en büyük gücümüz; birliğimiz. Ordu'muz için fikir ve gönül birlikteliği içinde hep birlikte canla başla çalışacağız. Ordu Türkiye Yüzyılının en güçlü oyuncusu olacaktır.” dedi.

“EKİP TAM, KADRO TAMAM”

MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk ise yaptığı paylaşımda: “Cumhur İttifakı milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız, MKYK üyemiz ve il başkanlarımız ile bir araya gelerek seçimin son haftasının programına yönelik istişarelerde bulunduk ve süreci değerlendirdik. Cumhur ittifakı olarak Ordu için el ele, gönül gönüle çalışmaya devam ediyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.