SON DAKİKA
Hava Durumu

“ORDU İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Ak Parti Ordu Milletvekilleri Mustafa Hamarat, İbrahim Ufuk Kaynak ve MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk ile Ordu ilçe belediye başkanları TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’u ziyaret ettiler.

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2024 11:39
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2024 11:39
Kaynak: Haber Merkezi
“ORDU İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Milletvekili Hamarat ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada: “Ordumuz için Ordumuzun güzel insanları için hep birlikte var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” dedi. 

Hamarat sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda: “TBMM Başkanımız, değerli hemşehrimiz Sayın Numan Kurtulmuş’u Milletvekillerimiz; İbrahim Ufuk Kaynak, Naci Şanlıtürk, Belediye Başkanlarımız; Ünye belediye başkanımız Hüseyin Tavlı, Kumru belediye başkanımız Yusuf Yalçova, Gölköy belediye başkanımız Fikri Uludağ, Akkuş belediye başkanımız İsa Demirci, Aybastı belediye başkanımız İzzet Gündoğar, Çatalpınar belediye başkanımız Ahmet Özay, Kabadüz belediye başkanımız Yener Kaya, Mesudiye belediye başkanımız Cengiz Koçyiğit, Perşembe belediye başkanımız Cihat Albayrak, Ulubey belediye başkanımız İsa Türkcan ile birlikte ziyaret ettik. Kıymetli başkanımıza hüsnü kabulleri için teşekkür ediyorum. Ordumuz için Ordumuzun güzel insanları için hep birlikte var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.