SON DAKİKA
Hava Durumu

“ORDU’MUZ ARTIK KALICI ÇÖZÜMLER ÜRETİLMESİNİ BEKLİYOR”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu Milletvekili Seyit Torun ve beraberindeki heyet geçtiğimiz hafta sonu Fatsa’da yoğun yağışın ardından zarar gören noktalarda incelemelerde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2024 15:30
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2024 15:30
Kaynak: Haber Merkezi
“ORDU’MUZ ARTIK KALICI ÇÖZÜMLER ÜRETİLMESİNİ BEKLİYOR”

Torun konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “Her sağanak yağış sonrası sel felaketine maruz kalan Ordumuz artık kalıcı çözümler üretilmesini bekliyor.” dedi. 

Torun sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda: “İl Başkanımız Bülent Akpınar, Fatsa İlçe Başkanımız Onur Çam, Fatsa Belediye Başkan Adayımız Ahmet Karaoğlanoğlu ve İl-ilçe yönetim kurulu üyelerimizle selden etkilenen bölgelerimizde incelemelerde bulunduk. Her sağanak yağış sonrası sel felaketine maruz kalan Ordumuz artık kalıcı çözümler üretilmesini bekliyor.” diye konuştu. 

“ULAŞIM AĞLARIMIZ DERELERE AKIYOR”

Bolaman Havzası Rehabilitasyon Projesinin atıl durumda olduğunu ifade eden Torun, projede ilerleme olmadığını kaydederek: “Taşkınlara karşı dere ıslahı yapılmıyor. Şehrimizin tarımına ve hayvancılığına her yıl doğal felaketler darbe vuruyor. Halihazırda yetersiz olan yollarımız, ulaşım ağlarımız derelere akıyor. Hemşerilerim bu tabloyu hak etmiyor!” açıklamasında bulundu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.