SON DAKİKA
Hava Durumu

“ORDU’YA YENİ MÜJDELERİ PAYLAŞACAĞIZ”

Ak Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat Ünye ilçesine 4 hekimli Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu Hizmet binasının yatırım ihalesinin yapıldığı müjdesini paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2024 13:24
Haber Güncellenme Tarihi: 06.03.2024 13:24
Kaynak: Haber Merkezi
“ORDU’YA YENİ MÜJDELERİ PAYLAŞACAĞIZ”

Milletvekili Hamarat: “Ordu'muz için var gücümüzle, dayanışma içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. Yakın zamanda hemşehrilerimiz ile yine yeni müjdeler paylaşacağız.” dedi. 

Konuyla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Hamarat: “Ünye Tekkiraz Mahallesi Entegre Sağlık Merkezi, 4 hekimli Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu Hizmet binası yatırım ihalesi bugün gerçekleşti. Tekkiraz mahallemizde uzun zamandır yapılması planlanan ve bugün ihalesi tamamlanan Aile Sağlığı Merkezi inşasına çok yakında başlanacak.” ifadelerine yer verdi. 

“VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Aile Sağlığı Merkezi içerisinde diş ünitesi ve röntgen gibi  birimlerin de olduğunu kaydeden Hamarat: “1270 m2 kapalı alanlı Aile Sağlığı Merkezimiz ihaleyi kazanan firmaya yer tesliminin yapılması sonrası inşasına başlanacak. Bu sürece büyük katkı sunan başta Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin Koca olmak üzere milletvekili arkadaşlarımıza ve emeği geçenlere teşekkür ederiz. Ordu'muz için var gücümüzle, dayanışma içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. Yakın zamanda hemşehrilerimiz ile yine yeni müjdeler paylaşacağız. İnşaatına çok yakın bir zamanda başlanacak olan Aile Sağlığı Merkezi Tekkiraz Mahallemize hayırlı uğurlu olsun.” açıklamasında bulundu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.