SON DAKİKA
Hava Durumu

TEPE: “5 YILLIK SÜREYİ ÇOK ÇALIŞARAK DEĞERLENDİRECEĞİZ”

Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrası ilk ziyaretini Anıtkabir’e gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2024 11:20
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2024 11:20
Kaynak: Haber Merkezi
TEPE: “5 YILLIK SÜREYİ ÇOK ÇALIŞARAK DEĞERLENDİRECEĞİZ”

Ulu Önder Atatürk'ün huzuruna çıkan Tepe, kendilerine verilen 5 yıllık süreyi çok çalışarak en iyi şekilde değerlendirecekleri sözünü verdi.

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Altınordu Belediye Başkanlığı’nı kazarak göreve başlayan Ulaş Tepe Ankara ziyaretleri kapsamında Anıtkabir'i ziyaret etti. Başkan Tepe ziyarette ülkenin kalkınmasına katkı sağlamak için kendilerine verilen bu 5 yıllık süreyi çok çalışarak en iyi şekilde değerlendirecekleri sözünü verdi.

“ATA’MIZIN GÖSTERDİĞİ YOLDA İLERLEYECEĞİM”

Başkan tepe ziyaretle ilgili sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda: “Altınordu ailemin takdiriyle,  Belediye Başkanlığına layık görülmem nedeniyle;  Ata’mızın manevi huzuruna geldim. Dualar  ederek, saygılarımı sundum. Ata’mızın göstermiş olduğu aydınlık yolda şehrimizi daha çağdaş daha modern bir yapıya kavuşturmak, geleceğini daha iyi planlamak; ülkemizin kalkınmasına katkı sağlamak için bize verilen bu 5 yıllık süreyi çok çalışarak en iyi şekilde değerlendireceğiz.” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.