SON DAKİKA
Hava Durumu

TEPE: “BİRLİKTE ORDU’YUZ”

Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe 31 Mart yerel seçimlerinin artık geride kaldığını ve hizmet döneminin başladığını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2024 10:52
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2024 10:52
Kaynak: Haber Merkezi
TEPE: “BİRLİKTE ORDU’YUZ”

Başkan Tepe, 19 ilçe ve Büyükşehir Belediyesiyle birlikte Ordu’da uyum içerisinde hizmet edecekleri bir dönemin olması temennisinde bulundu. 

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Altınordu Belediye Başkanı seçilen Ulaş Tepe birleştirici tutumuna devam ediyor. Gerek seçim dönemi, gerekse de seçim sonrası birlik ve beraberlik çağrısında bulunan Tepe, göreve gelen bütün belediye başkanlarını aynı karede paylaşarak ‘Birlikte Ordu’yuz’ paylaşımda bulundu. 

“HİZMET DÖNEMİ BAŞLAMIŞTIR”

Başkan Tepe, belediye başkanlarının mazbatalarını almasıyla birlikte seçim döneminin geride kaldığını ve artık hizmet döneminin başladığını ifade etti. Başkan Tepe: “19 ilçemiz ve Büyükşehir Belediyemizle birlikte Ordu’muza uyum içerisinde hizmet edeceğimiz bir dönem temennisiyle; 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşen Mahalli İdareler Seçimlerinde halkımızın oylarıyla seçilen tüm belediye başkanlarımıza yeni görevlerinde başarılar dilerim.” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.