SON DAKİKA
Hava Durumu

“USULSÜZLÜK TESPİT EDİLEMEDİ, OYLARIMIZ ARTTI”

31 Mart Ulubey yerel seçimleri sonuçlarına Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Parti tarafından yapılan itiraz  sonucu geçtiğimiz gece oyların yeniden sayımına başlandı.

Haber Giriş Tarihi: 03.04.2024 11:25
Haber Güncellenme Tarihi: 03.04.2024 11:25
Kaynak: Haber Merkezi
“USULSÜZLÜK TESPİT EDİLEMEDİ, OYLARIMIZ ARTTI”

Ordu Adliyesi önünde demokrasi nöbeti tutan Ulubeylilere ise MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk’te destek verdi. Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “Sonuca etki edecek herhangi bir usulsüzlük ya da yanlışlık tespit edilememiştir. Oylarımız artmıştır.” dedi. 

Türkcan sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada: “Kıymetli hemşerilerim, değerli Ordu kamuoyu, Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Parti tarafından Ulubey ilçesi seçim sonucuna yapılan itirazlar sonucu Ulubey İlçe Seçim Kurulu tarafından oylarımız yeniden sayılmaktadır. Şu ana kadar seçim sonuçlarını değiştirecek, sonucu etki edecek herhangi bir usulsüzlük ya da yanlışlık tespit edilememiştir. Oylarımız artmıştır.” dedi. 

“SAYIM VE İNCELEME DEVAM EDİYOR”

AK Parti temsilcileri ve avukatların nezaretinde sandıklarda sayım ve inceleme işlemlerinin devam ettiğini kaydeden Türkcan: “Sandıkların sayımının bitimine müteakip Ordu Adliyesi önünden canlı yayın ile sizlere, Ordu kamuoyuna, kıymetli hemşerilerime bilgilendirmelerde bulunacağım. Tüm hemşehrilerimi davet ediyorum. Destekleriyle yanımızda olan tüm hemşerilerime, AK Parti ve MHP teşkilatlarımıza ve gönüldaşlarıma teşekkür ediyorum. Birlikte başardık, birlikte kazandık.” ifadelerine yer verdi. 

ŞANLITÜRK’TEN DESTEK GELDİ

Ordu Adliyesi önünde bekleyen kalabalığa MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk’ten destek geldi. Şanlıtürk demokrasi nöbeti tutan vatandaşları ziyaret ederek: “Ordu il başkanımız Mehmet Özçelik, il Başkan yardımcımız Doğukan Ak, Altınordu ilçe başkanımız Dinçer Kurucu, Ak Parti Ordu il başkan yardımcımız Sefa Yüce ve Kabadüz belediye başkanımız Yener Kaya ile birlikte; Ordu Adliyesi önünde Demokrasi Nöbetinde bekleyen Ulubey ilçe başkanımız Oğuzhan Güler, Ak Parti Ulubey ilçe başkanı Süleyman Özdemir, Ulubey belediye başkanımız İsa Türkcan ve Ulubeyli hemşerilerimizi ziyaret ettik.” açıklamasında bulundu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.