SON DAKİKA
Hava Durumu

YALÇUVA ANKARA’YI MESKEN TUTTU 

Kumru Belediye Başkanı Yusuf Yalçuva Ankara temasları kapsamında yetkililerden yapılacak yatırımlar için destek sözü aldı.

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2024 11:31
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2024 11:31
Kaynak: Haber Merkezi
YALÇUVA ANKARA’YI MESKEN TUTTU 

Başkan Yalçua: “Kiminle ne konuşursak konuşalım, her cümlemizin öznesi Kumru. Taleplerimizi can kulağıyla dinleyen ve yerine getirme sözü veren değerli yöneticilerimize nazik kabulleri için teşekkür ediyorum.” dedi. 

Ankara’da Kızılcahamam’da AK Parti Genel Merkezi tarafından düzenlenen Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme toplantısına katılan Kumru Belediye Başkanı Yusuf Yalçuva milletvekilleri ile bakanları ziyaret ederek yapılacak yatırımlarla ilgili destek sözü aldı. 

“HER CÜMLEMİZİN ÖZNESİ KUMRU”

Başkan Yalçuva konuyla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda: “Yatırım talepleri, proje değerlendirmeleri, fikir beyanları. Kiminle ne konuşursak konuşalım, her cümlemizin öznesi Kumru. AK Parti Genel Merkezimiz tarafından düzenlenen Kızılcahamam toplantılarının ardından Belediye Başkanı arkadaşlarımızla beraber bir dizi ziyaret ve görüşmeler gerçekleştirdik. TBMM Başkanımız Sayın Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcımız Sayın Yavuz Selim Kıran, Diyanet İşleri Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ali Erbaş, AK Parti Ordu Milletvekilimiz Sayın Mustafa Hamarat
AK Parti Ordu Milletvekilimiz Sayın İbrahim Ufuk Kaynak, MHP Ordu Milletvekilimiz Sayın Naci Şanlıtürk’ü ziyaret ettik. Taleplerimizi can kulağıyla dinleyen ve yerine getirme sözü veren değerli yöneticilerimize nazik kabulleri için teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.