SON DAKİKA
Hava Durumu

YALÇUVA BAKANLARDAN DESTEK SÖZÜ ALDI

Kumru Belediye Başkanı Yusuf Yalçuva Ankara’da Kızılcahamam’da düzenlenen Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısına katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2024 11:36
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2024 11:36
Kaynak: Haber Merkezi
YALÇUVA BAKANLARDAN DESTEK SÖZÜ ALDI

Toplantıda Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Abdulkadir Uraloğlu ve Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Osman Aşkın Bak ile Adalet Bakanı Sayın Yılmaz Tunç’la bir araya gelen Başkan Yalçuva Kumru için yapılacak yatırımlar için destek sözü aldı. 

Ordu’da rekor oyla yeniden belediye başkanı seçilen Yusuf Yalçuva Ankara’da Kızılcahamam’da düzenlenen Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısına katıldı. Toplantıda Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Abdulkadir Uraloğlu ve Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Osman Aşkın Bak ile Adalet Bakanı Sayın Yılmaz Tunç’la bir araya gelen Başkan Yalçuva Kumru’da yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi vererek, yapılacak yatırımlar için ise destek talebinde bulundu. 

“ÇEŞİTLİ TALEPLERİMİZİ İLETTİK”

Konuyla ilgili Başkan Yalçuva sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda: “Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantımızda, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Abdulkadir Uraloğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Osman Aşkın Bak, Adalet Bakanı Sayın Yılmaz Tunç Bakanlarımızla bir araya geldik. Bakanlarımıza şehirlerimiz için hayalini kurduğumuz çalışmalardan bahsedip, işbirliği ile gerçekleştireceğimiz çeşitli taleplerimizi ilettik. İlgileri ve takip sözleri için teşekkür ediyorum.” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.