SON DAKİKA
Hava Durumu

“YAPTIKLARIMIZIN DAHA FAZLASINI YAPACAĞIZ”

AK Parti'den yeniden Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Dr. Mehmet Hilmi Güler, ilçe ziyaretlerinin ardından AK Parti Ordu İl Başkanlığı’nda partililerle bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 09.01.2024 15:21
Haber Güncellenme Tarihi: 09.01.2024 15:33
Kaynak: Haber Merkezi
“YAPTIKLARIMIZIN DAHA FAZLASINI YAPACAĞIZ”

Güler burada yaptığı konuşmasında yeni dönemde daha fazla çalışarak Ordu’nun yol ve su sorununu çözeceklerini söyledi. 

AK Parti Ordu İl Başkanlığı’nda düzenlenen buluşmanın açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Selman Altaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ordu’yu çok önemsediğini söyleyerek, “Mevcut Başkanımız Hilmi Güler’in Ordu’ya tekrar aday gösterilmesini şans olarak görüyorum. Cumhur İttifakı ortaklarımızla birlikte 31 Mart yerel seçimlerde 20’de 20 yaparak Ordu’dan Cumhurbaşkanımıza güzel haberleri vermek istiyoruz.” İfadelerini kullandı.

ŞANLITÜRK: “ORDU’DA 20’DE 20 YAPACAĞIZ”

MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk yaptığı konuşmada ise Cumhur İttifakı olarak birlikteliğe vurgu yaparak; “Bizim İçin Ak Parti, MHP farkı yok, Cumhur İttifakı önemlidir. İnşallah ayrı, gayrı olmadan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Ordu için 20’de 20 sözümüzü yerine getireceğiz. Merkezi hükümetle yerel yönetim arasında Ak Parti Milletvekilleri ile birlikte köprü görevimizi üstleneceğiz. İnşallah 31 Mart 2024 yerel seçimlerini alnımız ak olarak çıkacağız. Şimdi bütün enerjimizi Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in ve ilçe belediye başkan adaylarımızın seçilmesi için harcayacağız” dedi. 

HAMARAT: “5 PUAN ARTTIRACAĞIZ” 

Ak Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat ise Ak Parti’nin Ordu’da puanını 5 puan yükselteceğini ifade ederek; “En son seçimden ne almışsak, üzerine en az 5 puan koyarak oyumuzu arttıracağız. En son yerel seçimlerde yüzde 57 aldık, önümüzdeki seçimde de hedef yüzde 62 olarak belirledik. Bu en düşük bunun üstü de olabilir. Rakipte çıkabilir. Geçmişte bir kırık dökük masa vardı. Bu masadan yapım ekibi çıkması düşünülemez” ifadelerine yer verdi. 

“ORDU OLARAK HİÇBİR EKSİĞİMİZ YOK” 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ise yaptığı konuşmada Ordu olarak hiçbir eksiğin olmadığını söyledi. Güler; “Ordu’nun şu an analizi yapıldığında muhteşem bir sonuç çıkıyor. Yeni dönemde ise yaptıklarımızın daha fazlasını yapacağız. Biz şu an yaptığımız yollarla 2 bin 150 km yol yaptık. Bu tüm zamanların rekorudur. Bu tabiki yetmiyor. Biz geri kalan zaman içerisinde Ordu’nun yol ve su sorununu halledeceğiz. Şuan biz kaynağımızın yüzde 95’ini yola ve suya harcıyoruz. Bizim 250 tane kendimize ait iş makinamız var. Bunun yanında kendimize ait taş ocaklarımız ve beton santrallerimiz var. Bunlarla birlikte inşallah kendi öz kaynaklarımızla hizmetlerimize ara vermeden devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.