SON DAKİKA
Hava Durumu

“BAYRAĞIMIZI DALGALANDIRDIK”

Karadağ’ın Budva şehrine U22 Avrupa Boks Şampiyonasında Avrupa Şampiyonu olan Gamze Soğuksu ve Antrenörü İbrahim Gündoğdu Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç’i ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2023 13:11
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2023 13:11
Kaynak: Haber Merkezi
“BAYRAĞIMIZI DALGALANDIRDIK”

Başarılı Milli Sporcu için Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç “ Bugün çok mutlu ve gururluyuz. Ordumuzun yetiştirdiği Gamze Soğuksu sporcumuz Avrupa şampiyonasında tüm rakiplerini finalde Rus rakibini yenerek Ordumuza Türkiye’mize altın madalyayı hediye etti. Her şeyden önce de tüm Dünya’ya İstiklal Marşımızı dinletti ve Türk Bayrağımızı en üstte dalgalandırdı. Sporcumuzla ne kadar gurur duysak azdır. Antrenörümüz İbrahim Gündoğdu hocamız gece gündüz sekiz yıldır sporcumuzu çalıştırarak şampiyonluk zaferini yaşattı bizlere. Hocamıza, sporcumuza teşekkür ediyoruz. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın desteği ile Ordu ilimizde sporu tabana yayma daha çok sporcu yetiştirme projelerimiz devam edecek. Bu projelerimizin içinde yetişen yıldızlaşan Gamze Soğuksu sporcumuzda Türkiye Cumhuriyetimizi, Gençlik ve Spor bakanlığımızı en güzel şekilde temsil etti, kendileri ile gurur duyuyoruz. Bundan sonra inşallah Olimpiyat yolunda başarılar diliyoruz, bu yolda da yalnız yürümeyeceklerini bakanlığımızın desteğinin her zaman yanlarında olacağını iletiyoruz.” Dedi.
Milli Sporcu Gamze Soğuksu “ Müdürümüze beni ağırladığı için teşekkür ediyorum. Avrupa Şampiyonu oldum, bu benim için çok gurur verici bir şey. Üç tane maç yaptım ve üçünü de kazandım nasip oldu. Ben üç kez Avrupa da final oynadım ve üçüncü de Allah bana altın madalyayı nasip etti çok gururluyum. Destek veren dualarını esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyorum. Katılacağım Dünya Şampiyonasında şampiyon olarak tekrar marşımızı okutmak istiyorum. Olimpiyat en büyük hedefim, Olimpiyata gidip oradan bir altın madalya ile Ülkemizi, Orduyu temsil etmek istiyorum.” dedi.
“BİR HEDEFİM VARDI”
Antrenör İbrahim Gündoğdu “  Ben bugün çok mutluyum çok gururluyum. Bir antrenörün bir hedefi varsa benim de bir hedefim vardı. Kendi kurumuma Avrupa Şampiyonu sporcu yetiştirmek ve kurumuma üst seviye sporcumla gelmek onu başardık el birliği içerisinde hep beraber.  Ben bunun için mutluyum gururluyum. Müdürümüzün dediği gibi biz 2015 yılında Merkez Ortaokulunda her sporcu bir yetenektir yetenekleri keşfedilsin siz de şampiyon olabilirsiniz dedik. O yeteneklerin içinden 140 tane sporcunun içerisinden Gamze sporcumuzu o zaman keşfettik. 2016 dan 2017 yılına kadar sıkı şekilde çalıştırdık. 2018 yılında sporcumuzu hem Türkiye Şampiyonu oldu hem yıldızlarda Avrupa ikincisi oldu. Daha sonra 2021 yılında hem Türkiye şampiyonu oldu ve gençlerde Avrupa ikincisi oldu. Altı kez Türkiye Şampiyonluğu, büyük kadınlarda Türkiye ikinciliği, uluslararası turnuvada 2023 yılında Avrupa şampiyonluğu ile de marşımızı okuttuk ve bayrağımızı dalgalandırdık. Mutluyuz, gururluyuz. Allah razı olsun sporcumuzdan, hiçbir zaman kendisinden sporundan taviz vermediği için. Ama hedefimizi Dünya Şampiyonluğu, Olimpiyat Şampiyonluğu. Gençlik ve Spor Bakanlığımız, Ordumuz, kurumumuz bize bu imkânları sundukça böyle daha çok yetenekleri keşfetmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

Haber: Müjdat Hülür

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.