SON DAKİKA
Hava Durumu

Efeler Ligi Ünye’de 

Ordu’yu Voleybol adına Efeler Liginde temsil eden Akkuş Belediyesi Voleybol Takımı ikinci yarı maçlarını Ünye de oynayacak.

Haber Giriş Tarihi: 26.12.2023 17:13
Haber Güncellenme Tarihi: 26.12.2023 17:13
Kaynak: Haber Merkezi
Efeler Ligi Ünye’de 

Başkan İsa Demirci Ramada otel yaptığı basın açıklamasında İlçemizi ve İlimizi Efeler Ligi'nde temsil eden Akkuş Belediyespor’umuzun maçlarını oynayacağı yerle ilgili Ünye'de Belediye Başkanımız Hüseyin Tavlı ve STK Başkanlarımızla görüşme gerçekleştirdik. Akkuş'taki salonumuzun tadilatta olması nedeniyle yaptığımız görüşmede Ligin ikinci yarısındaki maçları Ünye ilçemizde oynama kararı aldık.
Bu süreçte desteklerini bizlerden esirgemeyen Ünye Belediye Başkanımız Hüseyin Tavlı'ya Ünye Ticaret Borsası Başkanımız Mustafa Uslu'ya, Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız İrfan Akar'a, Ünye Ramada Otel'e ve basın mensuplarımıza teşekkür ediyorum dedi.
Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ise yaptığı konuşmada biz aynı havzanın ekibiyiz, birlikte hareket etmek, şehrimizin her alanda olduğu gibi spor alanında da en iyi şekilde temsil edeceğiz dedi. Toplantıda; İsa Demirci, Hüseyin Tavlı, Mustafa Uslu, Irfan Akar ve Ramada Ünye müdürü hazır bulundu.
6 Ocak ta başlayacak olan maçlar 23 Martta bitecek.
 

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.