SON DAKİKA
Hava Durumu

“HEDEFİMİZ DÜNYA ŞAMPİYONU OLMAK”

İşitme Engelliler Kadın Voleybol Milli Takımı oyuncusu Ordulu Fikriye Hülür Japonya’nın Tokyo kentinde düzenlenecek Dünya kupası hazırlıklarını sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2024 07:52
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2024 07:52
Kaynak: Haber Merkezi
“HEDEFİMİZ DÜNYA ŞAMPİYONU OLMAK”

Hülür şampiyonaya çok iyi hazırlandıklarını ve Ordu’yu en iyi şekilde temsil ederek Dünya kupasını kazanıp Türkiye’ye getireceklerini söyledi.

Yukatel Pamukkale İşitme Engelliler Kadın Voleybol oyuncu Ordulu Fikriye Hülür Milli takımda da gurur kaynağımız olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz sezonda Dünya Şampiyonası finalinde İşitme Engelliler Kadın Voleybol Milli Takımı İtalya’yı mağlup ederek altın malyanın sahibi olmuştu. Ordulu Fikriye Hülür’de şampiyonaya verdiği mücadeleyle damga vurmuştu.

“HEDEFİM ORDU’YU EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETMEK”

Hülür bu defa hedefine Japonya’nın Tokyo kentinde düzenlenecek Dünya Kupası Şampiyonasını koydu. Hedeflerinin Türkiye’ye kupayı getirmek olduğunu söyleyen Hülür: “Her şeyden önemlisi ilk hedefim yaşayıp büyüdüğüm memleketim Ordu’yu en iyi şekilde temsil etmek. Bu gururu Avrupa Şampiyonlu olarak bir kez yaşattık.  Şimdi sırada Dünya Şampiyonluğu var. Çok ciddi hazırlık sürecimiz var. Hem ona hazırlanıyoruz, hemde kulübümde lig mücadelemiz devam ediyor. İnşallah ailemin ve ülkemizin desteğiyle bu zorlu sınavıda en iyi şekilde geçeceğimize inanıyorum.” açıklamasında bulundu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.