SON DAKİKA
Hava Durumu

ÜFK AKDENİZ’DE FIRTINA ESTİRİYOR!

Antalya Junıor Cup’ta üç takımı ile yer alan Ünye Futbol Kulübü üç ayrı kategoride de çeyrek finale çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2024 13:09
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2024 13:09
Kaynak: Haber Merkezi
ÜFK AKDENİZ’DE FIRTINA ESTİRİYOR!

U-14 kategorisinde U-13 takımı ile yer alan mavi-siyahlılar C grubunu 7 puanla lider sırada tamamlarken, U-11 takımı kayıpsız geçtiği D grubundaki maçlar sonunda 9 puanla liderlik koltuğunda yer aldı. U-10 takımı ise C grubunda 6 puanla ikinci sırada yer alarak yine çeyrek finale çıkan bir diğer takım oldu. 
-AKDENİZ’DE KARADENİZ FIRTINASI-
U-14 kategorisine U-13 takımı ile katılan Ünye Futbol Kulübü grubunda oynadığı ilk maçında Mersin Evrensel Sk ile 0-0 berabere kaldı. Kayserispor Futbol Okulunu 5-1, Osmaniye Düziçi Demirspor'u ise 2-1 mağlup ederek 7 puanla grubundan lider olarak çeyrek finale çıktılar. 
Çeyrek final grubunda Alanyaspor, Diyar İnter ve Arhavi 08 Futbol Kulübü ile karşılacak olan mavi-siyahlılar finale çıkma mücadelesi verecekler.
2013 yaş grubundan oluşan U-11 takımı grubunda oynadığı ilk müsabakada Bursa temsilcisi M.Şengeldi Spor Kulübü karşısında sahadan 3-0 galip ayrıldı. İkinci müsabakasında Ankara Ted Koleji'ni 7-1 mağlup etmeyi başaran küçük yıldızlar grubundaki son maçında Karaman takımı karşısında sahadan 4-0 galip ayrıldı.
Oynadığı üç maçta üç galibiyet eden U-11 takımı grup lideri olarak çeyrek finale çıktı. 
2014 yaş grubundan oluşan U-10 takımları ile gruplarında oynadıkları ilk müsabakada Aksaray Kılıçarslan Sk karşısında sahadan 9-0 galip ayrılırlarken, ikinci müsabakalarında Rus ekibi Braynsk takımına 5-0 mağlup oldular. Üçüncü maçta ise Dumlupınar takımını 1-0 mağlup etmeyi başardılar.
Gruplarında oynadıkları son maçta Karaman ekibi karşısında sahadan 1-0 galip ayrılarak gruplarında ikinci sırayı alarak isimlerini çeyrek finale yazdırdılar.
Tüm gruplarda başarılı bir şekilde müsabakalarına devam eden küçük yıldız adaylarının hedefi tüm gruplarda başarılı olarak Ünye’ye kupalarla dönmek.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.