SON DAKİKA
Hava Durumu

Dosta, Düşmana Gösterelim

Yazının Giriş Tarihi: 15.09.2015 03:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 15.09.2015 03:00
Cennet vatan ülkemiz Türkiye 7 Haziran seçimleri sonrasında yeniden terör belasıyla yüzleşti. Her gün gelen şehit haberleri hepimizin yüreğini yaktı, hepimizi isyan ettirdi.
Bu isyanımızı, tepkimizi ülkemizin muhtelif yerleşim yerlerinde düzenlediğimiz, ya da düzenlenen mitinglerle ortaya koyarken, bizi bölmek ve lokmalara ayırarak yok etmek isteyen iç ve dış şer odaklarının oyununa gelmeyelim.
Cennet vatan ülkemiz Dünya Lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve ona bağlı Kürt’ü Türk’ü Laz’ı, Çerkez’i topyekûn milleti ve silah arkadaşlarıyla kurduğu T.C.devletimiz ve milletimiz o gün, bugün ve halen benzer acılarla yanıp kavrulurken üstüne üstlük 7 Haziran 2015 genel seçimleri öncesinde Soma’da 301,Ermenek’te 18 diğer ocaklarda onlarca yüzlerce hatta binlerce insanımızı, evladımızı ihmale kurban vermemiz yetmezmiş gibi, seçim sonrasında yeniden hortlayan terör nedeniyle her gün onlarca şehit haberlerini yüreğimiz yanarak izliyoruz..
Düne kadar komşu devletlerin sınırlarından sızarak ülkemize gelen teröristlerin kurduğu hain pusularla asker ve polisimizin yanında onlarca sivilimizi kaybettik.
Şimdi şehirlerde kümelenen teröristlerin yollara döşediği tonlarca bombaların patlatılmasıyla toplu şehitler vermeye başladık. Hepimiz millet olarak ülkemizde yaşanmaya devam eden bu terör olayının sorumlarıyla ilgili hesabı çok iyi yapmalıyız.
Kalleş ve kahpe saldırılar sonucu şehit edilen vatan evlatlarımızın acısı yüreğimize kor ateş olarak düştü. Top yekûn ülke, Ünye ve insanlar olarak acı ve ıstırap içindeyiz.
Herkes, hepimiz yüreğimizdeki bu derin acıyı, ıstırap’ı bir düzenlenen mitinglerle dile getirmeye çalıştığımız şu günlerde ortaya çıkan tablodan, bizi bölüp parçalayarak yok etmek ve hatta tarihten silmek için fırsat kollayanların oyununa gelmemeliyiz.Bizim lanetli terör olayları karşısında millet olarak yapacaklarımız ve yerimiz belli.
Terörle,teröristlerle mücadele etmek devletimizin işi. Bizim Milet olarak görevimiz bu ve benzeri olumsuzluklarda o parti bu parti ayrımı yapmadan topyekûn omuz omuza olarak devletimizin yanında yer almaktır.
Devlet ve millet olarak bu zor günlerde üzerimize düşen asli görevimizi yerine getirmek için gayret sarf edersek, şer güçlerin ülkemiz ve insanımız üzerinde oynadığı çirkin oyununu birlik olup bozarak, T.C.Devleti ve milletinin dimdik ayakta olduğunu ve olmaya devam edeceğini, dosta ve düşmana gösterelim diyor, saygılar sunuyorum.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.