SON DAKİKA
Hava Durumu

Fakirler ve Yoksullarda İnsan.!

Yazının Giriş Tarihi: 03.09.2015 03:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 03.09.2015 03:00
T.C. Devleti kurulduğu günden buyana ve halen fakir ve yoksulun oylarıyla iş başına gelen sevk ve idarecilerin, seçilmiş ve atanmışların, bürokratların çocukları ve yakınları, bırakın şehit düşmeyi ya da gazi olmayı, çürük raporları alarak askere dahi gitmekten imtina ederlerken, fakirlik ve yoksullukla geçim mücadelesi veren gariban ailelerin gözbebeği evlatları asker oluyor, ölüyor. Vatan sağ olsun diye-diye tekrar gönderiyor,yine ölüyor.!
 
Tabii sen fakir ve yoksul anne ve baba olarak, aç açık sefalet içinde büyüttüğün evladına acımazda, çocuğunu sanki düğüne,bayrama gönderiyormuşsun gibi sağ gönderdiğin tabut içinde gelince,vatan sağ olsun diye-diye diğer evladım da feda olsun dersen, para pul sahibi zenginler ile seçilmiş ve atanmış bürokratların çocukları niye askere gitsinler de tabut içinde samanlıklarına, pardon villalarına geri dönsünler ki.!
 
Ülkenin ve bütün insanların yükünü çeken fakir ve yoksul aileler, bir asırdır kendilerinden ve çocuklarından başkasını düşünmeyenlere oy vererek iktidar yaptıklarınızın ve yakınlarının şehit düşmüş yada gazi olmuş çocuğunu bırakın askere giden çocuğunu yada yakınını gördünüz mü,duydunuz mu,gören,bilen duyan varsa Allah aşkına söylesin. Bizlerde bilelim ve yok yere günahını almayalım gariplerin.!
 
Ama nerede.Tamam şehit düşmesinler,gazide olmasınlar.! Ama uydurma çürük raporlarıyla vatan görevi yapmaktan bari kaçmasınlar.Olur olurda, bu kadar da olmaz ve olmamalı..Ama bizim ülkemiz Türkiye’de  oluyor işte..
 
Acı ama gerçek.Ülke nüfusunun yaklaşık % 10’na tekâmül eden zengin kesimin, önerileri doğrultusunda fakir ve yoksulların oylarıyla seçilmiş ve atanmışların çocukları ve yakınlarının ya çürük raporu aldırmaları nedeniyle askerlikten kaçmaları, ya da asker olanlarında anne ve babalarının yanında, havuzlarda turistik yerlerde, askerliklerini bir eli yağda, bir eli balda tamamladıklarını herkesten daha iyi ülkedeki fakir ve yoksullar biliyor.Ama ne hikmetse bile bile lades diyorlar..!
 
Ama artık zenginler,seçilmişler,atanmışlar ve bürokratlar ile fakir ve yoksullar arasında insanca kazanıp geçinmek başta olmak üzere,vatan görevi paylaşımındaki uçurum dünden bugüne yitirilen fakir ve yoksul çocuğu şehitlerle gün yüzüne çıkmış bir gerçek olarak önümüzde durmaktadır.
Artık gün yüzüne çıkmış olan bu gerçeği görmezden gelmek olmaz ve olmamalı.
 
Yıllardır ve halen, fakiri ve fukarayı sömürdükleri yetmezmiş gibi, kendi ve yakınlarının çocuklarını askere dahi göndermekten imtina eden zavallılara ve yardakçılarına, öyle bir ders verin ki;Fakir ve yoksullarında insan olduklarını ve insan onuruna yakışır biçimde insanca yaşamaları gerektiğini hiç olmazsa bu seçimde görsünler ve anlasınlar.
 
Bundan sonrası içinde olsa,vatan görevi paylaşımında ayağını denk alarak,ülkeyi ve insanları adil yönetsinler diyor, saygılar sunuyorum.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.