SON DAKİKA
Hava Durumu

Her Belediye Meclis Üyesi Şehrinin Belediye Başkanıdır…

Yazının Giriş Tarihi: 11.03.2024 14:19
Yazının Güncellenme Tarihi: 11.03.2024 14:19

Yüce Allah’ın akıl vererek yarattığı akıl sağlığı yerinde saygıdeğer okurlar ve okurlar, bugün sizlerle Samsun’un Havza ilçesinde SEÇ market işletmeciliği yapan esnaf kardeşimiz Cemalettin Yüce Allah’ın bahşettiği yaşamı boyunca huzur ve güven içerisinde bir hayat sürmek ve birlikte fani dünyayı paylaştığı ailesi ve evlatları ve hatta tüm insanlarıyla aynı minval üzere yaşamak isteyen tüm insanlarımız için özel ve önemli olan makalesini paylaşarak okuyup payına düşeni alarak insanca yaşamak isteyenlere karınca kararınca katkımız olsun istedik.

Her belediye meclis üyesi belediye başkanı donanımındadır. Meclis üyeleri belediye başkanlarının içlerinde olan bir iki iyi meclis üyesini tenzih eder ve aynen günümüzdeki düşünmeden yaşayan meclis üyeleri acı örneğinde olduğu gibi adamına göre imar planı yapan ve Kat’a, Yat’a üç kuruşluk çıkar uğruna izin veren oyuncağı değildir. Çünkü belediye meclis üyeleri halkının huzur ve refahını temin edecek kalıcı hizmetlere imza atan ve her biri bir belediye başkanı donanımında insan evlatlarıdır.
Belediye meclis üyeliği konusunda açıklama yapan Havza Belediyesi TİP ‘den belediye meclis üyesi birinci sıra adayı olan iyi ve güzel ahlaklı vicdan örnek insan örnek esnaf ve örnek insan evlatlarından biri olan Cemalettin Yiğit kardeşimiz Havzalı hemşerilerine atfen dolayısıyla meclis üyeliğinin ülke için insanlar için ne denli büyük önem arz ettiğini kaleme aldığı makalesini memleketinize yapılacak kalıcı hizmetler için ne denli büyük önem arz ettiğini sizlerde okuyun kendinizce yorumlayın istedim. Bilgi bilgidir. Bilgi insanların değişip gelişerek huzurlu ve güvenli yaşamaları için sonsuz hazinedir. Türkiye Cumhuriyeti Devletinin ve devletin asıl ve asil sahibi aziz Türk milletinin ortak ve adil çıkarı için elini kolunu değil, tüm vücudunu taşın altına sokmuş olan vatana ve millete ve hatta insan dostu tüm canlılara karşılıksız hizmet etmeye sevdalı Cemalettin Yiğit kardeşimizin bilgisinden istifade edelim istedik.
Bugüne kadar Meclis üyelerine kendi parti yönetimler bile sahip çıkmadı. Bana inanmayan, meclis üyeliği yapmış olan özellikle muhalefet partinin Meclis üyelerine gitsin sorsun.
Havza'da Belediye Meclis üyeliğinin ne kadar önemli ve değerli olduğunu halkımız görecek, hissedecek ve Meclis üyeliği için verilen oyların ne kadar kıymetli ve değerli olduğunu göreceksiniz.
Bugüne kadar ki tüm partilerin Meclis üyelerinden çok daha farklı bir çalışma ve her konuda. Tekrar ediyorum, halkımız her konuda tüm ayrıntılarıyla bilgilendirilecek.
Farkı kesinlikle göreceksiniz.
31 Mart seçimlerini Havza'da hangi parti alırsa alsın,
Seçilecek Belediye başkanını şimdiden kutluyoruz.
Ve seçilecek belediye başkanı Hak-Hukuk-Adalet kuralları çerçevesinden çıkmadığı, İnsanımıza, Doğaya ve sokak hayvanları dostlarımıza yönelik yapacağı tüm olumlu-güzel ve yasal çalışmalarında yanında olacak ve sonuna kadar destek olacağız.
İyi ve güzel olan her şeyi Halkımıza Muhalif duruşuma ve kimliğime rağmen, tüm ayrıntıları önemini ve yararlarını tek tek anlatacağız, duyuracağız..
Bunun yanında Hukuksuz, ranta dayalı, tüm olumsuzlukların karşısında dimdik duracağız ve halkımızın bize verdiği oy ve yetkinin gücüyle, tüm halkımıza konuyu en ince ayrıntısına kadar, Yazılı ve görsel olarak anlatacağız.
Farklı ve renkli siyaset anlayışına desteğinizi bekliyoruz...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.